Twee dikke deals in één week!

2012-11-21

Heb je het al gehoord? Deze week combineren we maar liefst twee dikke deals tegelijk. Dat is twee keer kans op kortingen! Je krijgt gratis goodies bij bestellingen van meer dan 75 EUR/USD/GBP in de Online Shop, en als je een registreerde lomograaf bent kan je ook je 10 piggies gebruiken die je onlangs van ons gekregen hebt – lekkere bonus!

Credits: jonathansajoux

Twee deals in één week!

Deal 1: Piggy Point Giveaway

Ben je lid van de Lomography community? Zoja, dan heb je vorige week van ons 10 Piggy Points gekregen die je kan gebruiken in de Online Shop.. Maak snel gebruik van ze, want voor je het weet zijn ze d’r vandoor.

Wat zijn Piggy Points?

Deal 2: Retail Therapy

Iedereen die deze week voor meer dan 75 EUR/USD/GBP in de online shop bestelt, krijgt van ons gratis goodies! Lees hier hoe dat precies in zijn werking gaat.

Ga nu naar de Lomography Online Shop

geschreven door tomas_bates op 2012-11-21 in #nieuws #piggies #piggy #retail-therapy #korting #aanbieding #double-whammy-deals #dubbele-deals
vertaald door mrmaart

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen