Twee dikke deals in één week!

Heb je het al gehoord? Deze week combineren we maar liefst twee dikke deals tegelijk. Dat is twee keer kans op kortingen! Je krijgt gratis goodies bij bestellingen van meer dan 75 EUR/USD/GBP in de Online Shop, en als je een registreerde lomograaf bent kan je ook je 10 piggies gebruiken die je onlangs van ons gekregen hebt – lekkere bonus!

Credits: jonathansajoux

Twee deals in één week!

Deal 1: Piggy Point Giveaway

Ben je lid van de Lomography community? Zoja, dan heb je vorige week van ons 10 Piggy Points gekregen die je kan gebruiken in de Online Shop.. Maak snel gebruik van ze, want voor je het weet zijn ze d’r vandoor.

Wat zijn Piggy Points?

Deal 2: Retail Therapy

Iedereen die deze week voor meer dan 75 EUR/USD/GBP in de online shop bestelt, krijgt van ons gratis goodies! Lees hier hoe dat precies in zijn werking gaat.

Ga nu naar de Lomography Online Shop

geschreven door tomas_bates op 2012-11-21 in #nieuws #piggies #piggy #retail-therapy #korting #aanbieding #double-whammy-deals #dubbele-deals
vertaald door mrmaart

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen