WANTED: nieuwe superstagiaire

6

Superstagiaires bij Lomography komen en gaan. Vanaf 4 januari 2013 zal Anna – onze huidige partner in crime – het Nederlandse Lomography team verlaten. Heb jij analoge super powers en ben jij daarom Anna’s nieuwe opvolger? Trek de stoute schoenen aan en solliciteer!

Credits: alko

Denk je net lekker bezig te zijn als Lomography team, peert de stagiaire hem weer omdat de stageperiode erop zit! Just kidding – aan alles komt een einde. Maar dat is mooi, want daarmee bieden wij nieuwe mogelijkheden voor anderen!

WANTED: een nieuwe Online Marketing & Retail Intern!

In 2011 kwam lomograaf Freya aka Fritssi om de hoek zeilen en die wist van aanpakken. Ze verhuisde tijdelijk naar Amsterdam, ging in een Hotel (veredelde studentenflat bij Amstel Station) wonen en 4 dagen per week op kantoor werken aan de Herengracht. Niet slecht voor een stageplek, aldus Freya. Zij was destijds verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de LomoRoadShows in de Benelux. Best een vette stageopdracht toch?

Credits: mrmaart

Halverwege Freya’s stageperiode klopte Anna bij ons aan. Lekker brutaal aanbellen, dat waarderen we altijd. Zij ging ‘eventjes afstuderen’ met een onderzoek over de potentie van een Lomography City Guide van Amsterdam. Dat onderzoek verliep netjes en de outcome was zo waardevol dat Anna besloot om na haar afstuderen de data om te zetten in daden. Bam, stageplek veroverd, het stokje van Freya overgenomen en direct begonnen aan de kick-off van dit waanzinnige community project. Anna verlaat ons team op vrijdag 4 januari 2013 en gaat verder met een uitdagende master in Leiden.

Credits: anna-lomo

Ben jij een creatieve, leergierige en ambitieuze student en op zoek naar een uitdagend analoog avontuur? Fan van Lomography en studeer jij aan de Hogeschool of Universiteit? Wil je alles te weten komen over de online marketing strategieën + het community management en net als Freya en Anna een bijzondere stageopdracht bij Lomography uitvoeren? Dit is je kans. Schrijf ons een brief en wie weet ben jij straks de nieuwe superstagiaire van het Nederlandse Lomography team.

Check hier de vacature voor meer details.

De belangrijkste details op een rijtje:

 • Locatie: Amsterdam, Herengracht 298
 • Stageperiode: 32-40 uur per week voor minimaal 6 maanden
 • Startdatum: januari/februari 2013
 • Vergoeding: onkostenvergoeding, korting op Lomography goodies en Piggy Points regeling
 • Solliciteren: stuur CV + motivatiebrief in het Nederlands en Engels naar: netherlands@lomography.com

Succes!

geschreven door mrmaart op 2012-11-15 in #nieuws #intern #amsterdam #vacature #stagiare #marketing-online #lomography-benelux #gezocht

6 Comments

 1. pretletterp
  pretletterp ·

  Vetter dan dit kan een stageplek of afstudeeropdracht niet zijn, doen dus als je de kans hebt!

 2. stratski
  stratski ·

  Ik zou er bijna weer voor gaan studeren...

 3. willes
  willes ·

  Klinkt heel tof, helaas ben ik nog maar een eerstejaars met een totaal niet-relevante studie :(

 4. mrmaart
  mrmaart ·

  wat studeer je @willes?

 5. willes
  willes ·

  Geschiedenis aan universiteit Leiden, haha.

 6. puzzlegayporn
  puzzlegayporn ·

  Na dit artikel gelezen te hebben, ben ik benieuwd of er voor mijn opleiding (Grafisch Vormgever) ook vacatures zijn.

Meer interessante artikelen