Oproep voor camera- en filmreviews!

2012-11-16

Hoe was jouw eerste keer? Was je zenuwachtig en had je vlinders in je buik? Of was je zo zelfverzekerd als je maar zijn kon? Deel je ervaringen met je camera en/of film met ons!

Credits: takezzo

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en we willen dat jullie die verhalen delen! Vertel ons over je eerste (of tweede, of derde…) uitstapje met een bepaalde camera of een bepaalde film, en hoe dit uitpakte voor jou.
Of het nou je bekende en beproefde Lomo LC-A was, de gloednieuwe camera die je leende van de Gallery Store, of een obscure film die je zelf over de grenzen smokkelde, we willen er alles over horen!

Schrijf nu een camera-, film of accessoirereview en bekijk voor je instuurt ook even de richtlijnen.

geschreven door cruzron op 2012-11-16 in #nieuws #film #piggies #oproep #lomography #review #camera
vertaald door wesco

Meer interessante artikelen

  • Stay Focused: voor alles een eerste keer

    geschreven door Lomography op 2016-04-03 in #nieuws
    Stay Focused: voor alles een eerste keer

    Je gelooft nooit wat we voor je in petto hebben met de lancering van ons nieuwste mysterie product. Wat een gek idee, dachten ze. Dit is onmogelijk, zeiden ze. Maar bij Lomography weten we dat er voor alles een eerste keer is. Dus hebben we besloten om in de tijd terug te reizen, we namen een snelle blik op enkele van de eerste ongelooflijke 'primeurs' in de geschiedenis van de fotografie. Hebben deze mijlpalen iets te maken met onze mystery product?

    2016-04-03
  • Een geheim van de kosmos: het lanceren van het nieuwste Lomography Product

    geschreven door Lomography op 2016-01-19 in #nieuws #gear
    Een geheim van de kosmos: het lanceren van het nieuwste Lomography Product

    Pssst! We hebben een geheimpje dat op je afkomt met de snelheid van het licht! We zijn zo mysterieus als de kosmos zelf over ons nieuwe product. Maar de verduistering zal passeren en binnenkort zullen de sterren stralen. Tot die tijd moeten er een aantal vragen rondzweven in het universum, toch? Nou, je hoeft niet naar naar de sterren te kijken om het antwoord te vinden! Blijf op Lomography's golflengte, laat je fantasie omhoogschieten en kijk of je onze bovenaardse aanwijzingen kunnen ontcijferen!

    2016-01-19
  • Long Exposures in Europa met de Minitar-1 Art Lens

    geschreven door antoniocastello op 2015-12-10 in #gear #places
    Long Exposures in Europa met de Minitar-1 Art Lens

    Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de Minitar-1 Art is hoe scherp de focus kan zijn als je fotografeert met een klein diafragma. Dus als je een van degenen bent die graag 's nachts foto's schiet, pak dan een statief en wacht op een late donkere wintermiddag; je zult eindigen met een verzameling van mooie lange belichtingen. Dit zijn de resultaten van mijn laatste reis naar Europa!

    2015-12-10
  • Shop Nieuws

    Categorie filters voor eenvoudig shoppen!

    Categorie filters voor eenvoudig shoppen!

    Ja, het is tegenwoordig moeilijk om films te vinden, maar de Lomography Shop heeft zojuist het online gedeelte handiger gemaakt - onder elke categorie, kun je nu filteren op merk en ISO.

  • 6 December Advent Deal: Bespaar 15% op de Konstruktor, LomoKino en meer! (Online Code: COOLCAMERAS15)

    geschreven door Lomography op 2015-12-06 in #nieuws #gear
    6 December Advent Deal: Bespaar 15% op de Konstruktor, LomoKino en meer! (Online Code: COOLCAMERAS15)

    Wil je je eigen camera bouwen of je eigen films schieten? Dan is de deal van vandaag wat voor jou! We bieden 15% korting op de LomoKino, de Konstruktor en ALLE overige camera's in onze Lomography Special Collection!

    2015-12-06
  • LomoAmigo Hanke Arkenbout

    geschreven door miss_madri op 2016-04-29 in #people
    LomoAmigo Hanke Arkenbout

    Voor bijzondere bruidsfotografie, love shoots of dromerig editorial werk moet je bij Hanke Arkenbout zijn. En waarom wij deze Rotterdamse fotografe zo leuk vinden? Ze schiet alleen maar analoog!

  • Simply Slow x On A Hazy Morning en een caffenol workshop

    geschreven door Anna Meijer op 2015-10-28 in #people #nieuws
    Simply Slow x On A Hazy Morning en een caffenol workshop

    Samen met Eva en Marije van Simply Slow en Joyce en Andres van On A Hazy Morning organiseerden we op 11 oktober een workshop. Het was een fantastische dag waarbij niet alleen een filmrolletje werd volgeschoten, maar ook direct werd ontwikkeld! Hoe dat er aan toe ging? Dat lees je hier.

    2015-10-28
  • Shop Nieuws

    20% korting op je favoriete Lomo'Instant Mini camera!

    20% korting op je favoriete Lomo'Instant Mini camera!

    Guess what! We verlagen de prijs van alle Lomo’Instant camera's! Het is niet 1 april dus maak je geen zorgen; deze deal is hartstikke echt! Gewoon omdat we willen dat je voor minder van instant fotografie kunt genieten.

  • De Lomo’Instant Wide "Share The News" wedstrijd

    geschreven door Lomography op 2015-10-21 in #videos #gear #nieuws
    De Lomo’Instant Wide "Share The News" wedstrijd

    Als je de afgelopen week op Neptunes hebt gezeten (wacht, hoe ben je daar gekomen!?) heb je het misschien gemist – De gloednieuwe Lomo’Instant Wide is geland! De Pre-orders voor de meest creatieve instant camera met wijd fotoformaat stromen binnen en om het nog spannender te maken hebben we besloten om er ook een wedstrijd aan te wijden.

    2015-10-21
  • Een video essay over waarom we foto's maken

    geschreven door lomographymagazine op 2016-02-08 in #videos
    Een video essay over waarom we foto's maken

    Een wonder hoe een camera, iets wat tussen de fotograaf en een onderwerp is, geen obstakel wordt maar juist een verbinding maakt. Joe Aguirre neemt ons mee door de 'waaroms' in een nieuwe film van Jonas Normann.

    2016-02-08
  • Een geheim van de kosmos: de geschiedenis van een kosmonaut

    geschreven door Lomography op 2016-01-20 in #nieuws #gear
    Een geheim van de kosmos: de geschiedenis van een kosmonaut

    Ben je net zo enthousiast over onze nieuwe lancering als wij? We kunnen haast niet wachten, maar we zijn bijna over de grens! We houden dit geheim dan nog wel in ons docking station voor de galactische lancering aanstaande donderdag, maar in de tussentijd lees je hier enkele hilarische en historische leuke feiten over de Russische Ruimtevaart om je een paar aanwijzingen over ons kosmische geheim te geven.

    2016-01-20
  • Shop Nieuws

    Unibrom 160 BP 9x12 Photopaper 25-pak

    Unibrom 160 BP 9x12 Photopaper 25-pak

    Je eigen monochrome meesterwerken afdrukken? Ga voor het Unibrom Photo Paper voor mooie 10x15cm zwart-wit foto's!

  • Je nieuwe dagelijkse inspiratie: De Lomo’Instant Automat

    geschreven door Lomography op 2016-08-31 in #gear #nieuws #videos
    Je nieuwe dagelijkse inspiratie: De Lomo’Instant Automat

    Daar is 'ie dan! We zijn terug op Kickstarter en presenteren je een instant camera als geen ander. Volautomatisch, boordevol creatieve functies en super makkelijk te gebruiken: de Lomo'Instant Automat past zich automatisch aan voor perfect belichte foto's, zowel voor- en achtergrond, dag en nacht.

  • Spring in actie met de Lomo LC-Wide

    geschreven door Lomography op 2016-02-28 in #gear
    Spring in actie met de Lomo LC-Wide

    De dagen worden langer en het weer warmer; de perfecte tijd om je Lomo LC-Wide weer mee te nemen voor die roadtrips met vrienden, avonturen in het skate park, en luie picknicks in het park! Deze lente scènes vol warm licht en boeiende kleuren zijn het perfecte onderwerp voor deze veelzijdige 35mm camera. Bekijk hier een paar van onze favoriete lente-achtige community foto's gemaakt met de Lomo LC-Wide!

    2016-02-28
  • We're back - Het LomoLab is terug in Amsterdam!

    geschreven door anna-lomo op 2016-04-28 in #people
    We're back - Het LomoLab is terug in Amsterdam!

    Vanaf deze week kun je je filmrollen weer opsturen (of door de brievenbus gooien) naar ons kantoor in Amsterdam zodat het enige echte LomoLab je rollen kan ontwikkelen. Hoe en wat? Check hier alle details!

    2016-04-28 5