Oproep voor camera- en filmreviews!

2012-11-16

Hoe was jouw eerste keer? Was je zenuwachtig en had je vlinders in je buik? Of was je zo zelfverzekerd als je maar zijn kon? Deel je ervaringen met je camera en/of film met ons!

Credits: takezzo

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en we willen dat jullie die verhalen delen! Vertel ons over je eerste (of tweede, of derde…) uitstapje met een bepaalde camera of een bepaalde film, en hoe dit uitpakte voor jou.
Of het nou je bekende en beproefde Lomo LC-A was, de gloednieuwe camera die je leende van de Gallery Store, of een obscure film die je zelf over de grenzen smokkelde, we willen er alles over horen!

Schrijf nu een camera-, film of accessoirereview en bekijk voor je instuurt ook even de richtlijnen.

geschreven door cruzron op 2012-11-16 in #nieuws #lomography #camera #piggies #oproep #review #film
vertaald door wesco

Meer interessante artikelen

  • Stay Focused: voor alles een eerste keer

    geschreven door Lomography op 2016-04-03 in #nieuws
    Stay Focused: voor alles een eerste keer

    Je gelooft nooit wat we voor je in petto hebben met de lancering van ons nieuwste mysterie product. Wat een gek idee, dachten ze. Dit is onmogelijk, zeiden ze. Maar bij Lomography weten we dat er voor alles een eerste keer is. Dus hebben we besloten om in de tijd terug te reizen, we namen een snelle blik op enkele van de eerste ongelooflijke 'primeurs' in de geschiedenis van de fotografie. Hebben deze mijlpalen iets te maken met onze mystery product?

    2016-04-03
  • Een geheim van de kosmos: het lanceren van het nieuwste Lomography Product

    geschreven door Lomography op 2016-01-19 in #nieuws #gear
    Een geheim van de kosmos: het lanceren van het nieuwste Lomography Product

    Pssst! We hebben een geheimpje dat op je afkomt met de snelheid van het licht! We zijn zo mysterieus als de kosmos zelf over ons nieuwe product. Maar de verduistering zal passeren en binnenkort zullen de sterren stralen. Tot die tijd moeten er een aantal vragen rondzweven in het universum, toch? Nou, je hoeft niet naar naar de sterren te kijken om het antwoord te vinden! Blijf op Lomography's golflengte, laat je fantasie omhoogschieten en kijk of je onze bovenaardse aanwijzingen kunnen ontcijferen!

    2016-01-19
  • Long Exposures in Europa met de Minitar-1 Art Lens

    geschreven door antoniocastello op 2015-12-10 in #gear #places
    Long Exposures in Europa met de Minitar-1 Art Lens

    Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de Minitar-1 Art is hoe scherp de focus kan zijn als je fotografeert met een klein diafragma. Dus als je een van degenen bent die graag 's nachts foto's schiet, pak dan een statief en wacht op een late donkere wintermiddag; je zult eindigen met een verzameling van mooie lange belichtingen. Dit zijn de resultaten van mijn laatste reis naar Europa!

    2015-12-10
  • Shop Nieuws

    New Petzval 58mm Special Aperture Plates – Seizoen 2

    New Petzval 58mm Special Aperture Plates – Seizoen 2

    Hier zijn ze dan - de nieuwe collectie van de New Petzval 58mm Special Aperture Plates. Deze set heeft 4 nieuwe fantastische speciale bokeh diafragma platen.

  • 6 December Advent Deal: Bespaar 15% op de Konstruktor, LomoKino en meer! (Online Code: COOLCAMERAS15)

    geschreven door Lomography op 2015-12-06 in #nieuws #gear
    6 December Advent Deal: Bespaar 15% op de Konstruktor, LomoKino en meer! (Online Code: COOLCAMERAS15)

    Wil je je eigen camera bouwen of je eigen films schieten? Dan is de deal van vandaag wat voor jou! We bieden 15% korting op de LomoKino, de Konstruktor en ALLE overige camera's in onze Lomography Special Collection!

    2015-12-06
  • LomoAmigo Hanke Arkenbout

    geschreven door miss_madri op 2016-04-29 in #people
    LomoAmigo Hanke Arkenbout

    Voor bijzondere bruidsfotografie, love shoots of dromerig editorial werk moet je bij Hanke Arkenbout zijn. En waarom wij deze Rotterdamse fotografe zo leuk vinden? Ze schiet alleen maar analoog!

    2016-04-29
  • Een video essay over waarom we foto's maken

    geschreven door lomographymagazine op 2016-02-08 in #videos
    Een video essay over waarom we foto's maken

    Een wonder hoe een camera, iets wat tussen de fotograaf en een onderwerp is, geen obstakel wordt maar juist een verbinding maakt. Joe Aguirre neemt ons mee door de 'waaroms' in een nieuwe film van Jonas Normann.

    2016-02-08
  • Shop Nieuws

    Sale: Lomography Fisheye Baby 110

    Sale: Lomography Fisheye Baby 110

    Duik in de wereld van 110 fotografie met de Fisheye Baby 110 Metaal! Ontdek de leuke mogelijkheden met deze schattige camera: nu in de sale verkrijgbaar!

  • Een geheim van de kosmos: de geschiedenis van een kosmonaut

    geschreven door Lomography op 2016-01-20 in #nieuws #gear
    Een geheim van de kosmos: de geschiedenis van een kosmonaut

    Ben je net zo enthousiast over onze nieuwe lancering als wij? We kunnen haast niet wachten, maar we zijn bijna over de grens! We houden dit geheim dan nog wel in ons docking station voor de galactische lancering aanstaande donderdag, maar in de tussentijd lees je hier enkele hilarische en historische leuke feiten over de Russische Ruimtevaart om je een paar aanwijzingen over ons kosmische geheim te geven.

    2016-01-20
  • Je nieuwe dagelijkse inspiratie: De Lomo’Instant Automat

    geschreven door Lomography op 2016-08-31 in #gear #nieuws #videos
    Je nieuwe dagelijkse inspiratie: De Lomo’Instant Automat

    Daar is 'ie dan! We zijn terug op Kickstarter en presenteren je een instant camera als geen ander. Volautomatisch, boordevol creatieve functies en super makkelijk te gebruiken: de Lomo'Instant Automat past zich automatisch aan voor perfect belichte foto's, zowel voor- en achtergrond, dag en nacht.

    2016-08-31
  • Spring in actie met de Lomo LC-Wide

    geschreven door Lomography op 2016-02-28 in #gear
    Spring in actie met de Lomo LC-Wide

    De dagen worden langer en het weer warmer; de perfecte tijd om je Lomo LC-Wide weer mee te nemen voor die roadtrips met vrienden, avonturen in het skate park, en luie picknicks in het park! Deze lente scènes vol warm licht en boeiende kleuren zijn het perfecte onderwerp voor deze veelzijdige 35mm camera. Bekijk hier een paar van onze favoriete lente-achtige community foto's gemaakt met de Lomo LC-Wide!

    2016-02-28
  • Shop Nieuws

    LomoKino in de sale!

    LomoKino in de sale!

    Geniet van de magie van het maken van films en het vastleggen van 144 frames op 35mm film met de LomoKino! Nu verkrijgbaar voor een waanzinnig lage prijs.

  • We're back - Het LomoLab is terug in Amsterdam!

    geschreven door anna-lomo op 2016-04-28 in #people
    We're back - Het LomoLab is terug in Amsterdam!

    Vanaf deze week kun je je filmrollen weer opsturen (of door de brievenbus gooien) naar ons kantoor in Amsterdam zodat het enige echte LomoLab je rollen kan ontwikkelen. Hoe en wat? Check hier alle details!

    2016-04-28 5
  • 20 December Advent Deal: Kies voordelig een Lomography Camera! (Online Code: LOMOLOVE10)

    geschreven door Lomography op 2015-12-20 in #nieuws #gear
    20 December Advent Deal: Kies voordelig een Lomography Camera! (Online Code: LOMOLOVE10)

    Met de feestelijke Advent Deal van vandaag geven we je 10% korting op awesome Lomography camera's! Check onze Online Shop of een Lomography Gallery Store en kies de perfecte camera voor de kerstvakantie.

    2015-12-20
  • Lomography Benelux x Hoxton: Crafty Konstruktor Workshop - bouw je eigen camera!

    geschreven door anna-lomo op 2016-12-01 in #nieuws #tutorials
    Lomography Benelux x Hoxton: Crafty Konstruktor Workshop - bouw je eigen camera!

    Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wat dacht je van wat meer creativiteit? Doe 5 januari mee met onze creatieve Konstruktor workshop: bouw je eigen spiegelreflexcamera en schiet gelijk een rolletje vol!

    2016-12-01