Oproep voor camera- en filmreviews!

Hoe was jouw eerste keer? Was je zenuwachtig en had je vlinders in je buik? Of was je zo zelfverzekerd als je maar zijn kon? Deel je ervaringen met je camera en/of film met ons!

Credits: takezzo

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en we willen dat jullie die verhalen delen! Vertel ons over je eerste (of tweede, of derde…) uitstapje met een bepaalde camera of een bepaalde film, en hoe dit uitpakte voor jou.
Of het nou je bekende en beproefde Lomo LC-A was, de gloednieuwe camera die je leende van de Gallery Store, of een obscure film die je zelf over de grenzen smokkelde, we willen er alles over horen!

Schrijf nu een camera-, film of accessoirereview en bekijk voor je instuurt ook even de richtlijnen.

geschreven door cruzron op 2012-11-16 in #nieuws #lomography #film #oproep #piggies #review #camera
vertaald door wesco

Meer interessante artikelen

  • De Diana F+ Kroniek: Deel I

    geschreven door audiosoldier op 2014-10-04 in #gear #tipster
    De Diana F+ Kroniek: Deel I

    Al enige jaren ben ik de trotse eigenaar van een Diana F+ en ondertussen kan ik er prachtresultaten mee op papier toveren! Maar dit was niet altijd zo! Hier vind je mijn tips & tricks voor zowel beginners, gevorderden als experts! Je kan nooit genoeg weten, am I right?

  • Deel je Lomo’Instants en win fantastische prijzen!

    geschreven door tomas_bates op 2014-10-30 in #nieuws
    Deel je Lomo’Instants en win fantastische prijzen!

    We zijn zo blij dat de eerste Lomo'Instant camera's as we speak naar onze Kickstarter donateurs van over de hele wereld worden verzonden! Heb jij de Lomo'Instant op Kickstarter gesteund? Dan hebben we een aantal speciale wedstrijden voor je georganiseerd om de komende paar weken van te genieten zodra je je camera ontvangen hebt!

  • De magie die nog moet komen: Deel 2

    geschreven door Lomography op 2014-09-03 in #nieuws
    De magie die nog moet komen: Deel 2

    Ik heb alleen maar geruchten gehoord over de Magic Tree. Ik had geen idee of ze waar waren en eerlijk gezegd geloof ik het nog steeds niet helemaal, ondanks het verhaal dat ik je nu ga vertellen. Als je gelooft wat ik zeg, ben ik je dankbaar. Als je dat niet doet zijn we nog steeds even goeie vrienden. Laat hoe dan ook in de comments weten wat voor geheim je denkt dat ik gevonden heb.

  • Shop Nieuws

    Verlopen Film

    Verlopen Film

    Net als een stuk kaas heeft een filmrolletje een THT datum! En toch krijg je soms de mooiste effecten juist doordat je een verlopen rolletje gebruikt. Het is altijd een verrassing wat er gebeurd is met je rol na het ontwikkelen.

  • Beestige hondenportretten met de La Sardina

    geschreven door cheeo op 2014-09-19 in #lifestyle
    Beestige hondenportretten met de La Sardina

    Deel wat liefde met jouw trouwe viervoeter door een snelle portretsessie in te lassen met je La Sardina camera!

  • Maak je eigen Splitzer voor je Belair X 6-12 Camera

    geschreven door simonesavo op 2014-09-06 in #gear #tipster
    Maak je eigen Splitzer voor je Belair X 6-12 Camera

    Ben jij ook zo tuk op dubbele belichtingen met je Belair X 6-12 camera? Lees snel deze tipster en leer hoe je zelf een Splitzer voor je Belair kan maken!

  • 5 december - Advent Deal: op zoek naar een fantastische camera? (Online Code: BRIGHTDELIGHT15)

    geschreven door jacobs op 2014-12-05 in #nieuws
    5 december - Advent Deal: op zoek naar een fantastische camera? (Online Code: BRIGHTDELIGHT15)

    It's the most wonderful time.. — tijd voor een Lomography Advent Deal! Scoor vandaag 15% korting op alle La Sardina camera's. Heb je die al? Trakteer jezelf of je vrienden dan met een van onze overige plastic camera's (met korting!). Hoe meer, hoe beter!

  • Shop Nieuws

    Fuji Instax Wide 300

    Fuji Instax Wide 300

    Twee keer het formaat van fuji instax mini film. Schiet wijder en grootser met de Fuji Instax Wide 300!

  • De crew van Lomography Benelux - Sibel

    geschreven door anna-lomo op 2014-09-25 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Sibel

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week ontmoet je Sibel!

  • De crew van Lomography Benelux - Anna

    geschreven door anna-lomo op 2014-10-31 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Anna

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met een Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Community Manager Anna deed dat met de Diana Mini!

  • Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    geschreven door jacobs op 2014-12-19 in #nieuws
    Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    Ben jij een echte procrastinator als het gaat om shoppen voor kerst? Misschien heb je net pas beseft dat wij de perfecte cadeaus voor jouw vrienden en familie hebben? Wat het geval ook is, wij trakteren je met onze gratis express verzending deals over de hele wereld! Afhankelijk vanuit welk land je een bestelling plaatst: bij orders boven de €150/£150/$200 kom je in aanmerking voor gratis verzending! Scroll naar beneden om de details van deze super aanbieding te bekijken.

  • Shop Nieuws

    Belair Camera

    Belair Camera

    Fan van middenformaat foto's? Deze parel van een Belair stelt nooit teleur tijdens het schieten van foto's op 120 film! Je kunt kiezen uit verschillende Belair edities.

  • De crew van Lomography Benelux - Jurgen

    geschreven door anna-lomo op 2014-09-17 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Jurgen

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is Jurgen van onze Store in Antwerpen aan de beurt!

  • Dit is de gloednieuwe LC-A 120 - De meest compacte, magische en volledig automatische 120 camera ooit!

    geschreven door shhquiet op 2014-09-08 in #nieuws
    Dit is de gloednieuwe LC-A 120 - De meest compacte, magische en volledig automatische 120 camera ooit!

    Think faster, shoot faster! Dit is de nieuwe LC-A 120 Camera. Laad 'm met elke soort 120 film en ervaar de sensatie van middenformaat fotografie. Geniet van alle actie in elke vierkant shot met zijn fantastische 38mm f/4.5 groothoeklens (gelijkwaardig aan een 21mm lens bij een 35mm camera). Nu verkrijgbaar als pre-order: we hebben een zeer beperkte eerste batch van slechts 500 camera's!

  • Zomerzonnigheid: Met Eliza naar Lefkas

    geschreven door wesco op 2014-09-05 in #lifestyle
    Zomerzonnigheid: Met Eliza naar Lefkas

    De zomer begon voor ons al vroeg dit jaar: In mei gingen we een weekje naar het schiereiland Lefkas in Griekenland. Dit was mogelijk omdat ik vorig jaar een rumble van Eliza was here en Lomography had gewonnen.