Oproep voor camera- en filmreviews!

Hoe was jouw eerste keer? Was je zenuwachtig en had je vlinders in je buik? Of was je zo zelfverzekerd als je maar zijn kon? Deel je ervaringen met je camera en/of film met ons!

Credits: takezzo

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en we willen dat jullie die verhalen delen! Vertel ons over je eerste (of tweede, of derde…) uitstapje met een bepaalde camera of een bepaalde film, en hoe dit uitpakte voor jou.
Of het nou je bekende en beproefde Lomo LC-A was, de gloednieuwe camera die je leende van de Gallery Store, of een obscure film die je zelf over de grenzen smokkelde, we willen er alles over horen!

Schrijf nu een camera-, film of accessoirereview en bekijk voor je instuurt ook even de richtlijnen.

geschreven door cruzron op 2012-11-16 in #nieuws #lomography #camera #film #oproep #piggies #review
vertaald door wesco

Meer interessante artikelen

  • De Diana F+ Kroniek: Deel I

    geschreven door audiosoldier op 2014-10-04 in #gear #tipster
    De Diana F+ Kroniek: Deel I

    Al enige jaren ben ik de trotse eigenaar van een Diana F+ en ondertussen kan ik er prachtresultaten mee op papier toveren! Maar dit was niet altijd zo! Hier vind je mijn tips & tricks voor zowel beginners, gevorderden als experts! Je kan nooit genoeg weten, am I right?

  • Deel je Lomo’Instants en win fantastische prijzen!

    geschreven door tomas_bates op 2014-10-30 in #nieuws
    Deel je Lomo’Instants en win fantastische prijzen!

    We zijn zo blij dat de eerste Lomo'Instant camera's as we speak naar onze Kickstarter donateurs van over de hele wereld worden verzonden! Heb jij de Lomo'Instant op Kickstarter gesteund? Dan hebben we een aantal speciale wedstrijden voor je georganiseerd om de komende paar weken van te genieten zodra je je camera ontvangen hebt!

  • De magie die nog moet komen: Deel 2

    geschreven door Lomography op 2014-09-03 in #nieuws
    De magie die nog moet komen: Deel 2

    Ik heb alleen maar geruchten gehoord over de Magic Tree. Ik had geen idee of ze waar waren en eerlijk gezegd geloof ik het nog steeds niet helemaal, ondanks het verhaal dat ik je nu ga vertellen. Als je gelooft wat ik zeg, ben ik je dankbaar. Als je dat niet doet zijn we nog steeds even goeie vrienden. Laat hoe dan ook in de comments weten wat voor geheim je denkt dat ik gevonden heb.

  • Shop Nieuws

    Film Bundels

    Film Bundels

    Wil je geld besparen? Bekijk dan eens onze selectie speciale filmbundels en deals! Of je nou op zoek bent naar nieuwe spannende emulsies of gewoonweg je voorraad wilt bijvullen; wij hebben de ideale bundel voor je!

  • Beestige hondenportretten met de La Sardina

    geschreven door cheeo op 2014-09-19 in #lifestyle
    Beestige hondenportretten met de La Sardina

    Deel wat liefde met jouw trouwe viervoeter door een snelle portretsessie in te lassen met je La Sardina camera!

  • Maak je eigen Splitzer voor je Belair X 6-12 Camera

    geschreven door simonesavo op 2014-09-06 in #gear #tipster
    Maak je eigen Splitzer voor je Belair X 6-12 Camera

    Ben jij ook zo tuk op dubbele belichtingen met je Belair X 6-12 camera? Lees snel deze tipster en leer hoe je zelf een Splitzer voor je Belair kan maken!

  • 5 december - Advent Deal: op zoek naar een fantastische camera? (Online Code: BRIGHTDELIGHT15)

    geschreven door jacobs op 2014-12-05 in #nieuws
    5 december - Advent Deal: op zoek naar een fantastische camera? (Online Code: BRIGHTDELIGHT15)

    It's the most wonderful time.. — tijd voor een Lomography Advent Deal! Scoor vandaag 15% korting op alle La Sardina camera's. Heb je die al? Trakteer jezelf of je vrienden dan met een van onze overige plastic camera's (met korting!). Hoe meer, hoe beter!

  • Shop Nieuws

    Het LC-A 120 beginnerspakket

    Het LC-A 120 beginnerspakket

    De Phoblographer Editor’s Choice Award Winnaar is er in een nieuw beginners-vriendelijk pakket! Ontvang de Lomo 120 films met 15% korting.

  • De crew van Lomography Benelux - Sibel

    geschreven door anna-lomo op 2014-09-25 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Sibel

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week ontmoet je Sibel!

  • De crew van Lomography Benelux - Madri

    geschreven door anna-lomo op 2014-08-08 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Madri

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week niemand minder dan onze General Manager Madri!

  • De crew van Lomography Benelux - Anna

    geschreven door anna-lomo op 2014-10-31 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Anna

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met een Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Community Manager Anna deed dat met de Diana Mini!

  • Shop Nieuws

    Check de sales sectie in de online shop

    Check de sales sectie in de online shop

    Wist je dat onze online shop een permanente sales sectie heeft en dat je hier tot wel 75% korting kan scoren? De items worden regelmatig gewisseld dus check it out!

  • Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    geschreven door jacobs op 2014-12-19 in #nieuws
    Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    Ben jij een echte procrastinator als het gaat om shoppen voor kerst? Misschien heb je net pas beseft dat wij de perfecte cadeaus voor jouw vrienden en familie hebben? Wat het geval ook is, wij trakteren je met onze gratis express verzending deals over de hele wereld! Afhankelijk vanuit welk land je een bestelling plaatst: bij orders boven de €150/£150/$200 kom je in aanmerking voor gratis verzending! Scroll naar beneden om de details van deze super aanbieding te bekijken.

  • Verzoekjes voor augustus 2014

    geschreven door pretletterp op 2014-08-01 in #nieuws
    Verzoekjes voor augustus 2014

    Eindelijk zijn die zwoele zomerdagen er! Of, nou ja, we hebben er in ieder geval een paar meegemaakt in Juli! Daar hebben jullie vast, net als wij, enorm van genoten en gewapend met camera's zijn jullie op pad geweest. Toch? Mooi, want die foto's en artikelen die willen we hebben! Lees hier verder voor de verzoekjes van augustus!

  • De crew van Lomography Benelux - Lotte

    geschreven door anna-lomo op 2014-08-26 in #lifestyle
    De crew van Lomography Benelux - Lotte

    Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week staat in het teken van onze inmiddels afgestudeerde stagiaire Lotte!