Over architectuurfotografie gesproken - de Lomo LC-A

Esthetiek blijft een subjectieve kwestie. Maar schoonheid in een foto wordt niet bepaald door een stukje techniek, daar gaat een grondige blik aan vooraf. Je ziet iets en vanuit jouw perspectief leg je het vast.

Persoonlijke smaak en perceptie zijn altijd aan discussie onderhevig, maar wat nou als we andermans visie gebruiken ter inspiratie om onze eigen horizon te verbreden? Zie het als een kans om te zien wat andere mensen zien. Er is overal schoonheid, het is gewoon dat we soms een beetje hulp nodig hebben om het te zien.

Neem foto’s van gebouwen bijvoorbeeld. Iedereen passeert stukjes architectuur, iedere dag. Maar heb je wel eens de moeite genomen om naar een bepaald pand te kijken?

Moet je eens overwegen, en vergeet dan niet om een camera mee te nemen. Zoals de Lomo LC-A – die is een meester voor architectuurfotografie. Kijk zelf maar:

Credits: coca, fafascinado, grazie, phoenix1206, lavisionmd, renaishashin, suizidekid, 12_12, kneehigh85, lovelydiscovery, litleandi, feelux, minibear, drumfire, jeansman & inine

Wie jarig is, moet trakteren. Vier Lomography’s 20e verjaardag met een dikke 20% korting op de Lomo LC-A+, de Lomo LC-Wide, de Lubitel 166+ & een serie deadstock camera's uit het Russische tijdperk. Deze aanbieding geldt l tot 11 november 2012in de online shop en in alle Lomography Gallery Stores.

geschreven door geegraphy op 2012-11-08 in #lifestyle #lc-a #analogue-photography #lomo #architecture #lomography #analogue-cameras #architectuurfotografie
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen