Dit zijn de Lomography Champagne Editions

2012-11-06

Wat is een betere manier om Lomography’s 20e verjaardag te vieren dan met een flinke lading bubbelende champagne? Rol die rode loper maar uit en heet de luxueuze Champagne Edities van harte welkom!

Shine ‘m in stijl! De Champagne Editions is je partner in crime met zijn metallic kleurtje en het kurken jasje. Deze familie van onze favoriete camera’s zijn onweerstaanbaar.

De La Sardina Grand Cru maakt sparking ultra-wide-angle foto’s. Leg je verjaardagsfeestje vast onder een hoek van 170° met de Fisheye No. 2 Brut. Of maak de plaatjes vierkant met de Diana F+ Cuvée Prestige en de Diana Mini Premier Cru.

Kies je favoriete model let’s get that party started!

Deze bubbelse pareltjes zijn op dit moment exclusief verkrijgbaar in de Online Shop en vanaf 8 november ook in al onze Lomography Gallery Stores.

geschreven door webo29 op 2012-11-06 in #nieuws #mini #analogue-photography #champagne #clones #fisheye #diana #analogue-cameras #sardina #editions #35mm-films
vertaald door mrmaart

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen