Je favoriete Lomo-shot rumble

7

We gaan Lomography’s 20e verjaardag GROOTS vieren! En wat is een feestje zonder een bijpassende kraker van een fotowedstrijd voor onze trouwe communityleden? Precies, lees gauw verder en ontdek wat de bedoeling is. Bij grote rumbles horen grote prijzen, dus maak je borst maar nat.

Credits: ohoska

Jaja beste analoge liefhebbers, Lomography is jarig en dat gaan we in stijl vieren! We gaan jullie vragen om je favoriete Lomo-foto te kiezen en die in te sturen. Dit is misschien niet de allermakkelijkste opdracht, want ook wij weten dat sommigen van jullie duizenden foto’s hebben. Maar toch willen we echt alleen de aller-allerbeste foto’s zien. Waarom? Dat leggen we zo uit.

Je mag in totaal 5 foto’s insturen. Zorg ervoor dat ze allemaal de juiste meta-data bevatten. Geef ze een titel, tag de camera die je gebruikt hebt en ook de film. Ook vragen we je om een kleine beschrijving bij iedere foto te geven waarin je uitlegt waarom dit je favoriete foto is. Wij zijn benieuwd naar het verhaal achter de plaat!

Foto’s in de winkel afleveren

Als je voorkeur uit gaat om je foto’s analoog bij onze Lomography Gallery Stores in te leveren, dan mag dat natuurlijk ook. Spring op je fiets of in de auto en neem je afgedrukte foto mee naar een Gallery Store bij jou in de buurt. Iedere dag van de rumble krijgen de eerste 5 deelnemers die hun foto komen inleveren een speciaal cadeautje van ons. Hoe tof is dat? Zorg dat je de gegevens van de foto achterop de foto schrijft. Naam, adres, e-mail, telefoonnummer en natuurlijk de camera + film die je hebt gebruikt. Dan weten wie de foto heeft gemaakt en wat het verhaal achter de plaat is!

Speciale prijzen

Iedereen die aan deze wedstrijd mee doet is een winnaar. Oh yeah, iedereen die online een foto instuurt krijgt van ons 5 piggy points! Voor deze rumble gaan we nog een stap verder, want de lomografen van de 100 beste foto’s krijgen ook nog eens 25 extra piggie points en hun foto’s worden gebruikt op een bijzonder setje ansichtkaarten die we gaan laten drukken. Uiteraard krijgen de winnaars een setje kaarten thuis gestuurd. Kan je mooi een kaartje naar je vrienden sturen, met je eigen foto erop!

Rumble details:

 • Deze rumble begint vandaag op 5 november en duurt tot het einde van de maand.
 • Limiet: 5 foto’s per gebruiker (online of in-store).
 • Door mee te doen aan deze wedstrijd geef je Lomography het recht om je foto’s te gebruiken voor hun 20jarig bestaan campagne.
 • Prijzen: 5 Piggy Points voor iedere ingestuurde foto / 25 Piggies voor de 100 winnende inzendingen. Inclusief een exclusief setje postkaarten.
 • Piggies voor iedere inzending worden verdeeld zodra de rumble is afgelopen.
 • Film- en cameratype: Analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd
 • Minimale foto afmetingen: Foto’s moeten minimaal 768px in in de breedte of hoogte zijn.
 • Metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags) in combinatie met een fotobeschrijving waarom je die foto als favoriet hebt gekozen.

geschreven door webo29 op 2012-11-05 in #nieuws #piggies #competition #rumble #celebration #analogue-photography #prizes #wedstrijd #favoriet #20th-anniversary #lomographyl #lomo-foto #20jaar
vertaald door mrmaart

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

7 Comments

 1. n_aish
  n_aish ·

  Heeft iemand hier al piggies ontvangen?

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  @n_aish @pfvandenbroek @nikkabilly @sara81 @serge-kars @wesco @willes - gefeliciteerd! jullie hebben allemaal 5 piggies gewonnen.

 3. n_aish
  n_aish ·

  woohoo ! thanks @mrmaart !

 4. wesco
  wesco ·

  Thanks, maar het lijkt erop dat alle submitters op de Engelstalige versie van deze rumble 25 piggies hebben gekregen (5 foto's x 5 piggies), als je die comments leest? En we zijn natuurlijk ook benieuwd naar de winnaars!

 5. mrmaart
  mrmaart ·

  je hebt gelijk @wesco ! @n_aish @pfvandenbroek @nikkabilly @sara81 @serge-kars @willes - jullie krijgen allemaal nog 20 extra piggies!

 6. pfvandenbroek
  pfvandenbroek ·

  Tof Maarten, dank je. De piggies worden binnenkort goed besteed!

 7. sk-lomo
  sk-lomo ·

  Thanx! Ze zijn al goed besteed aan een fisheye baby 110 metal!

Meer interessante artikelen