DIY LomoWall

1

Vind je het jammer dat al je Lomography foto’s alleen op de computer staan? Heb je ergens in een doos nog heel veel foto’s liggen? Wil je je muur versieren? Dan is dit de perfecte DIY voor jou: ik zal laten zien hoe makkelijk het is om zelf een LomoWall te maken!

Het is een beetje stom dat mijn mooie foto’s gewoon opgeborgen zijn in een doos waar niemand ze kan zien. Ik besliste om zelf een LomoWall te maken. De beste manier om dat te doen, is in een lijst – zo worden de foto’s beschermd en kunnen ze niet stoffig worden.

Benodigdheden:
☁ Een grote fotolijst (die van mij is 50×70)
☁ Verschillende foto’s
☁ Schaar
☁ Lijmstift
☁ Tijd en een goed humeur :)

Hoe je het doet:
✄ Eerst moet je beslissen welke foto’s je wilt gebruiken.

✄ Dan moet je de foto’s wat bijknippen. Bij de foto’s van de de Diana Mini zijn er zwarte randjes aan de linker- en rechterkant. Je kan het zo laten, maar ik heb besloten het af te knippen.

✄ Verdeel de foto’s in de lijst. Je zult zien dat er soms wat lege plekjes overblijven. Ik heb er foto’s van bloemen, gras en wolkjes bij gedaan.

✄ Als je blij bent me de verdeling van de foto’s, plak je ze stevig vast met de lijm.

Zo, nu is jouw eigen LomoWall klaar!

Veel succes!

geschreven door rainboow op 2012-11-22 in #lifestyle #diy #wall #lomo #foto #lijm #schaar #kader
vertaald door fau

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Een comment

  1. rainboow
    rainboow ·

    @fau Thank you so much for translation :)

Meer interessante artikelen