Mijn nieuwe camera's testen vanaf mijn terras in Rome

Ik moet zeggen: ik heb een heel klein huis, maar ik heb ook een heel groot terras waar ik bijna elke dag kan genieten van een mooie zonsondergang.
Elke keer wanneer ik een nieuwe camera test, zorg ik ervoor dat het eerste beeld van het filmpje genomen is vanaf mijn terras.

Wanneer ik een nieuwe camera test, heb ik geen geduld dus neem ik meteen een foto. Dat was ook zo met mijn Olympus OM20.

De Yashica FX 3 Super 2000
De Lomo LC-A
De Ricoh Hi-Color 35…
…met Lomography X Tungsten
Credits: silviaphoto77

Ik weet dat het niet echt nodig is, maar ik heb het ook gedaan met een zwart/wit filmpje. Hier heb je de Agfa Silette met Lomography Lady Grey B&W 400.

Credits: silviaphoto77

Met de Kodak Retina IIIc (aan de zee, deze keer). Door een defectje aan de camera kon ik de verschillende fases van de zonsondergang vastleggen.

Deze is mijn favoriet!

Dus als je plannen hebt om naar Rome te komen, laat het me weten en misschien kan ik je dan een glas wijn en een mooi uitzicht aanbieden. :)

geschreven door silviaphoto77 op 2012-11-13 in #places #rome #location #lomo-lc-a #zonsondergang #olympus-om20 #yashica-fx-3-super-2000 #avonturen-in-de-stad #ricoh-hi-color-35-kodak-retina-iiic
vertaald door fau

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen