Zonsondergang in Wales

Het dorpje Rhosneigr bevindt zich in aan de westkust van Anglesey, in het noorden van Wales. Het heeft een mooi, klein strandje – waar je perfect de zonsondergang kan waarnemen.

In 2009 bezochten we Wales voor de eerste keer. We begonnen onze vakantie met een bezoekje aan het strand van het dorp waar we verbleven.
Nooit gedacht dat we zo’n mooie, dromerige zonsondergang zouden zien! Ik heb prachtige beelden kunnen vastleggen met mijn Holga 135bc:

Het is waar wat ze zeggen over het ‘gouden’ uur – dat is wanneer de zon ondergaat, soms ook wel eens ‘het magische uur’ genoemd. Je kunt er echt hele mooie foto’s schieten: het licht is zachter en de kleuren zijn warmer.

Wales is uitzonderlijk mooi tijdens de korte zonsondergang. Het lijkt wel alsof schaduw niet bestaat en je alleen de mooie kleuren kan waarnemen..

geschreven door easilydistracted op 2012-11-21 in #places #wales #location #iso-200 #kodak-film #holga-135bc #zonsondergang #escape-from-the-city #verenigd-koninkrijk #de-stad-ontvluchten
vertaald door fau

Meer interessante artikelen