Belair X 6-12 Pre-Order korting - nu 15%

2012-11-02

Onze Belair X 6-12 30% pre-order aanbieding is dan wel gestopt, maar tot 29 november kan je deze mega vette camera nog steeds met korting krijgen. 15% om precies te zijn. Pak die kans!

Dagdroomde jij ook al van de Belair X 6-12 maar heb je hem nog niet besteld? Doe dit dan voor 29 november 2012 en je krijgt maar liefst 15% korting. Wacht niet langer want de voorraad is beperkt en zal snel uitverkocht zijn.

Welke is je favoriet? De Jetsetter of de City Slicker? Ze zijn allebei waanzinnig, dus het maakt eigenlijk niet uit welke je kiest. De foto’s die eruit komen zijn helemaal het einde…

Pre-Order nu

Belair X 6-12 Product Site

Lees alle pre-order FAQ's

geschreven door webo29 op 2012-11-02 in #nieuws #deal #analogue-photography #belair #analogue-cameras #korting #belairx6-12-offer
vertaald door mrmaart

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen