Een gigantische kaart met de beste lomo-shots uit Duitsland bij Photokina 2012

2012-11-07

Je zou maar binnen een paar seconden van Keulen naar Berlijn, München en Hamburg kunnen reizen. Dankzij de geweldige samenwerking tussen Lomography en Das Telefonbuch is dat zo gepiept.

Deze Lomo-Map zou niet hebben kunnen ontstaan zonder de geweldige Duitse Lomography community. We vroegen hen Lomographs met herkenbare Duitse dingen zoals mensen, voorwerpen, attracties en bezienswaardigheden te sturen. Op die manier verzamelden we 25.000 foto’s die we allemaal voor een megacollage gebruikt hebben. Tijdens Photokina lag deze collage voor de beroemde kathedraal van Duitsland. Dat is slechts twintig minuten lopen van onze Lomography Gallery Store Keulen!

Het kostte ons meer dan 1.500 uur om de 1.000 m² grote kaart met meer dan 170.000 analoge foto’s verdeeld over 1.560 lomopanelen in elkaar te zetten. Maar het resultaat is geweldig! Iedere stad wordt vertegenwoordigd door foto’s die bij de 138 deelstaten van Duitsland horen.

Nog even nagenieten van Photokina? Check hier alle Photokina 2012 artikelen.

geschreven door ilkadj op 2012-11-07 in #nieuws #photokina #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #keulen #photokina-2012 #lomo-map #cologne-station
vertaald door marissa

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen