Bekijk hier: de Belair's Perfecte Portretten

Een van de Belair X 6-12 geweldige functies is de excellente lens. Deze brengt je geweldige scherpte die alle details meeneemt tot levensechte portretten. Als je meer argumenten nodig hebt, bekijk dan deze indrukwekkende collectie van portretten gemaakt met deze ultra speciale middenformaat camera.

Scherpe portretten schieten is moeiteloos met de nieuwe middenformaat camera Belair X 6-12. Wil je afwijken van de norm en meer experimenteel worden? Geen probleem – de Belair X 6-12 heeft een verwisselbaar lens systeem waardoor je een 90mm standaard lens of een 58mm groothoek lens kan koppelen aan de camera. Speel met de drie verschillende foto formaten en geniet van het gemak van de automatische belichting optie (wat nog nooit in een panorama 6 × 12 120 camera is ingevoerd)!

geschreven door shhquiet op 2012-10-26 in #nieuws #gallery #120 #portraits #belair-x-6-12 #lomography-belair-x-6-12 #midden-formaat
vertaald door anna-lomo

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen