Bekijk hier: de Belair's Perfecte Portretten

2012-10-26

Een van de Belair X 6-12 geweldige functies is de excellente lens. Deze brengt je geweldige scherpte die alle details meeneemt tot levensechte portretten. Als je meer argumenten nodig hebt, bekijk dan deze indrukwekkende collectie van portretten gemaakt met deze ultra speciale middenformaat camera.

Scherpe portretten schieten is moeiteloos met de nieuwe middenformaat camera Belair X 6-12. Wil je afwijken van de norm en meer experimenteel worden? Geen probleem – de Belair X 6-12 heeft een verwisselbaar lens systeem waardoor je een 90mm standaard lens of een 58mm groothoek lens kan koppelen aan de camera. Speel met de drie verschillende foto formaten en geniet van het gemak van de automatische belichting optie (wat nog nooit in een panorama 6 × 12 120 camera is ingevoerd)!

geschreven door shhquiet op 2012-10-26 in #nieuws #gallery #120 #portraits #belair-x-6-12 #lomography-belair-x-6-12 #midden-formaat
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen