Spaanse Lomography ambassadeur Pasquale Caprile schiet met de Belair X 6-12

Als Lomography ambassadeur van Spanje heeft Pasquale het privilige om een van de eerste te zijn die mag experimenteren en fotograferen met nieuwe Lomography camera’s. Dit is natuurlijk ook het geval bij de nieuwe Belair X-6-12! Check hier de geweldige foto’s die hij met de bijzondere camera heeft weten te maken.

De nieuwe Belair X 6-12 is een unieke 120 camera met automatische belichting en je kunt met de camera in drie verschillende fotoformaten schieten. Lomography ambassadeur pasqualecaprile heeft ze inmiddels allemaal uitgeprobeerd en zijn vetste resultaten hebben wij voor jullie verzameld. Veel plezier met het bekijken van zijn bijzondere resultaten:

Indrukwekkend toch? Deze camera is een geweldige aanvulling op ons assortiment. Ben jij benieuwd wat Pasquale van de camera vindt? Lees dan vooral zijn recensie of oefen je Spaans door zijn blog te bezoeken.

De puntjes worden nog op de i gezet maar je kunt de Belair x-6-12 nu al bestellen! Er zijn er slechts een paar beschikbaar dus wees er snel bij! Je bespaart zo ook nog eens 30% op de verkoopprijs die wij tijdens de lancering aanhouden....

2012-10-26 #nieuws #spain #new #netherlands #nederland #dutch #holland #galeria #nueva #nieuw #pasqualecaprile #spanje #nld #galerij #belair-x-6-12 #ambassadeur
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen