Groothoek plaatjes met de Belair X 6-12

Als je gek bent op groothoek plaatjes, dan heb je met de Belair X 6-12 een uitstekende groothoekheld te pakken! Onze gloednieuwe auto-exposure 120 camera kan namelijk waanzinnige 6×12 panorama shots maken. Benieuwd naar de resultaten van deze spectaculaire camera? Check dan deze fotoserie maar eens!

Het giga grote 6 × 12 formaat van de Belair X 6-12 camera’s biedt je de mogelijkheid om een extreem groot oppervlakte film te belichten onder een heerlijke groothoek. Of het nu een landschapsfoto, of portret is – de Belair X 6-12 zorgt voor de perfecte panorama foto. Check de gallery hieronder en oordeel zelf. Er valt hier weinig nog aan toe te voegen!

Naast het grote formaat zoals hierboven beschreven is, kan je met met de nieuwe Belair X 6-12 camera ook 6x6 vierkante foto’s én 6x9 standaard shots maken.

*Bestel de Belair X 6-12 nu als pre-order*
Bekijk de Belair X -12 Product Site

De Belair X 6-12 is als pre-order te bestellen tot 10 december 2012 (of tot we door de voorraad heen zijn). Als je een pre-order plaatst, kan je tot wel 30% besparen op de aankoopprijs – maar twijfel niet te lang, er is maar een beperkte voorraad die voor de kerstdagen wordt geleverd. Iedereen die de camera als pre-order bestelt krijgt een genummerd certificaat dat bewijst dat jij één van de eerste eigenaars van deze camera bent.

geschreven door webo29 op 2012-10-18 in #lifestyle #wide-angle #panorama #save #analogue-photography #6x12 #belair #analogue-cameras #pre-order #120-films #belairx612launch
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen