Dit is de nieuwe Belair X 6-12 - bestel hem nu met 30% korting

1

Lomography presenteert met trots de Belair X 6-12 – een gloednieuwe middenformaat camera met auto-exposure en drie waanzinnige foto-formaat opties. Op dit moment zitten we in de laatste productiefase van deze camera, maar exclusief en alleen voor onze trouwe community hebben we een gelimiteerde voorraad die als pre-order bestelt kan worden in de online shop. Met 30% korting!

Wij hebben een hele nieuwe, gedurfde middenformaat camera ontwikkeld. De Belair X 6-12 heeft niet alleen een superieure lens, maar ook een auto-exposure en nog veel meer spannende functies waarmee je alles uit het geweldige middenformaat kan halen. Schiet extreem scherpe foto’s met prachtige dieptes op een ultra-groot filmformaat.

We hebben er alles aan gedaan om van deze camera iets unieks en origineels te maken. Dit is een enkele reis naar een nieuwe dimensie in de middenformaat fotografie. Met kwalitatief hoogwaardige features als een betrouwbaar bello systeem, een volautomatische sluiter en een groot aanbod aan Lomography 120 films beschikbaar is de Belair X 6-12 klaar om de grenzen van het middenformaat film ver, heel ver te verleggen.

Camera functies

 • Een compleet nieuwe en originele middenformaat camera met auto-exposure functie.
 • Schiet adembenemende 6×12 panorama, 6×6 vierkant en 6×9 formaat foto’s.
 • De Belair X-6-12 stopt alle middenformaat magie in een compacte camera voor analoge fotografen die overal foto’s willen maken.
 • Verwisselbare lenzen voor maximale flexibiliteit en experimenten.
 • Hot-shoe aansluiting voor externe flitser.
 • Bulb modus voor die mooie lange belichtingen en MX knop voor te gekke doubles
 • ISO bereik: 50-1600.

Belair X 6-12 Product Site

5 redenen om de camera nu te bestellen

 1. Bestel je de camera als pre-order, dan krijg je maar liefst 30% korting
 2. We hebben slechts een gelimiteerd aantal camera’s van de Belair X 6-12 op voorraad, en die worden gegarandeerd geleverd voor de kerstdagen.
 3. De Belair X 6-12 Globetrotter Snake Leather Edition is exclusief beschikbaar voor pre-order klanten.
 4. De Belair X 6-12 Globetrotter edition klanten krijgen 5 speciaal geselecteede foto afdrukken bij de camera meegeleverd.
 5. Bestel je de camera als pre-order, dan krijg je er een genummerd certificaat bij – het bewijs dat jij één van de eerste eigenaren bent van deze speciale camera.

Plaats nu je pre-order

Pre-Order FAQs

 • Wanneer wordt mijn camera geleverd?
  Als jij de camera als pre-order bestelt, wordt hij gegarandeerd voor 19 december 2012 geleverd.* Helaas weten we nog niet wat de levertijd zal zijn voor klanten in China, Turkije, China, Rusland en Brazilië.
 • Wanneer betaal ik de camera?
  Je betaalt de camera direct bij het bestellen.
 • Hoeveel pre-order camera’s zijn er beschikbaar?
  500 van de Belair X 6-12 City Slicker en 500 van de Belair X 6-12 Jetsetter. Daarnaast hebben we een gelimiteerde oplage van 300 Belair X 6-12 Globetrotter edition camera’s.
 • Tot wanneer duurt de pre-order kortingsactie?
  Tot we door onze voorraad heen zijn, of tot 10 december 2012.

Lees hier alle pre-order FAQs

geschreven door webo29 op 2012-10-18 in #nieuws #120 #offer #save #analogue-photography #analogue-cameras #pre-order #korting #120-films #prelaunch #belair-x-6-12 #belairx612launch
vertaald door mrmaart

Een comment

 1. mrmaart
  mrmaart ·

  WANT WANT WANT

Meer interessante artikelen