Beproef je geluk aan de Lomography Fruitmachine

Maak je borst maar nat voor iets leuks, want er zijn flinke prijzen te winnen. We hebben zin in een spelletje met prijzen, en welk spelletje is dan beter dan jullie favoriete game! Tromgeroffel svp…

Beproef vandaag je geluk aan de fruitmachine van Lomography! Niets kaartjes leggen of weddenschapjes afsluiten – dit is een win-win situatie voor iedereen. Ga naar de Lomography website, spot een winnende combinatie en verdien kortingscodes voor de Lomography Online Shop! De regels zijn simpel:

  1. Ga naar de Lomography website – daar vind je de fruitmachine bovenaan de pagina.
  2. Zodra je op de pagina bent, gaat de fruitmachine vanzelf aan. Let goed op een combinatie van 3 dezelfde plaatjes, want 3x Diana F+,, La Sardina of iedere andere Lomography camera = BINGO! De fruitmachine bevat een heleboel kortingscodes dus beproef je geluk zo vaak als je wilt.
  3. Spot je een combo, dan zal de kortingscode in beeld verschijnen. Met die code heb je korting te pakken op de camera van het plaatje. Ga daarna direct naar de Lomography Online Shop en vul je gewonnen code in bij de box ‘Kortingscodes’ en de korting zal verwerkt worden.

Let op: Kortingscodes zijn 12 uur geldig vanaf het moment dat je ze wint

Ben je er klaar voor? Speel de fruitmachine!

geschreven door gabysalas op 2012-10-16 in #nieuws #discounts #slot-machine #coupons #kortingen #korting #fruitmachine #kortingscodes
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen