De analoge skateboardfilm van de LomoRoadShow in Groningen!

2012-10-02

Het heeft even geduurd, maar we hebben alle frames ontvangen van Dr.Lab van het LomoLab. Volgende stap was om deze allemaal te monteren tot een ware analoge skateboard film. Nou, daar istie dan – lees gauw verder en bekijk het resultaat!

Credits: mrmaart

Het was een groot succes, de LomoRoadShow in Groningen. In skatepark Colosseum zijn we flink los gegaan met skateboards én LomoKino's. Resultaat? Een analoge skatefilm. Check de recap van deze toffe dag hier of bekijk hier gelijk de film!

Nieuwsgierig naar het resultaat? Here we go!

Met dank aan alle deelnemers van de LomoRoadShow Groningen, skatepark Colosseum en onze Lomo Amigos Bat Country voor de track.

Ook een keer mee doen aan de LomoRoadShow? Houdt ons online magazine dan goed in de gaten. Volgende locatie: Vrijdag 12 oktober vetrekt de LomoRoadShow naar het Klokgebouw in Eindhoven!

geschreven door anna-lomo op 2012-10-02 in #nieuws #videos #workshop #film #skateboard #skatepark #groningen #lomoroadshow #lomokino #vimeo

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen