All I Own: Een fotoserie door Sannah Kvist

2012-10-10

Als wij je zouden vragen of we je mochten fotograferen samen met al je bezittingen, denk je dat dat binnen één frame zou passen? Dit is precies wat fotografe Sannah Kvist haar vrienden vroeg te doen. Kijk snel verder om te zien hoe die foto’s zijn geworden.

Foto van Sannah Kvist

De serie heet “All I Own” en is gemaakt volgens een simpel concept: deelnemers (allemaal geboren in de jaren ’80) werden gevraagd om een sculptuur te maken van al hun bezittingen.

Foto’s van Sanna Kvist

Het resultaat is fascinerend. Niet alleen zien we nu dat er inderdaad mensen zijn op de wereld die geen nutteloze voorwerpen bewaren, maar we zien ook hoe nauwkeurig zij de sculpturen van hun spullen hebben samengesteld.

Foto’s van Sanna Kvist

Durven jullie deze uitdaging ook aan te gaan? Laat ons weten wat je er van vindt!

Alle informatie uit dit artikel komt van Lost at E Minor and Sanna Kvist’s website.

geschreven door geegraphy op 2012-10-10 in #nieuws #concept #fotografie #mensen #analoge-lifestyle #fotoserie #profiel #sannah-kvist
vertaald door maaikeschets

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen