Bat Country op Lomography avontuur

Onlangs hadden ze Boris een weekje op bezoek, braken ze bijna de tent af met een keihard optreden in de Lomography Gallery Store Amsterdam én gaven ze een bijzondere customized La Sardina camera weg. Hoog tijd voor een introductie van onze nieuwste Lomo Amigos – Bat Country.

Bat Country live in de Lomography Gallery Store Amsterdam

Via Boris de doorgeeflomo (die Bat Country proof is geworden) zijn wij in contact gekomen met de vetste band uit Amsterdam – Bat Country. Bestaand uit zanger Bonne, drummer Joost en de broertjes Floor (bassist) + Mick (gitarist). Een groepje vrienden die sinds een aantal jaar op de meest toffe plekken in Amsterdam en omstreken keiharde shows geven. Wij zijn vriendjes met ze geworden en gaan de ze komende maanden op de voet volgen.

Tijdens ons eerste verjaardagsfeestje van de Lomography Gallery Store Amsterdam kwamen ze even wat herrie maken én gaven ze een bijzondere Bat Country La Sardina camera weg. Nu zijn ze zelf op pad gegaan met een La Sardina camera en schieten ze foto’s van hun rock’n’roll leven. Over een paar maanden volgt er uiteraard een passend interview met de boys.

Dit is de Bat Country camera die ze weg hebben gegeven. De kans is groot dat ze hun huidige La Sardina DIY camera weer kan customizen en aan het einde van de rit gaan weggeven. Wil jij hier kans op maken? Houd dan ons magazine de komende tijd goed in de gaten!

De jongens van Bat Country zijn op pad gegaan met de La Sardina DIY camera – de allereerste customizable camera van Lomography. De body is gemaakt van materiaal dat volledig bewerkbaar is. Bestel deze bijzondere camera nu in de online shop, bewerk hem op je eigen manier en maak er een unicum van!

geschreven door mrmaart op 2012-09-28 in #nieuws #lomo-amigo #amsterdam #nederland #la-sardina-diy #bat-country

Meer interessante artikelen