De mening van het publiek over de stand van Lomography op Photokina 2012

2012-09-26

Er kwamen veel bezoekers langs bij Lomography’s Analogue Circus op Photokina 2012. Sommige mensen probeerden te begrijpen wat analoge fotografie inhoudt, anderen deden mee in de DIY workshop, en er kwamen mensen langs die een camera wilden kopen. We kregen gelukkig twee bezoekers te pakken die we naar hun mening over onze stand konden vragen. Check it out!

Het was nogal lastig om mensen te vinden met wie we een paar minuten konden praten over onze stand. De meesten waren druk bezig met rondkijken en waren heel blij om binnen te kunnen stappen in de wereld van analoge fotografie! Maar we konden een paar mensen voor onze camera krijgen en hoorden wat ze van onze stand vonden. Bedankt mannen!

Niet aanwezig bij Photokina maar wil je wel meer weten? Hou ons magazine dan in de gaten voor het laatste nieuws over Photokina 2012

Ben je één van de gelukkigen die naar de Photokina gaat dit jaar? Maak foto’s, zet ze op je LomoHome en deel je album in een reactie onderaan dit artikel. Heb je andere tips over spannend fotografienieuws? Mail ons dan!

geschreven door ilkadj op 2012-09-26 in #nieuws #videos #photokina #publiek #photokina-2012 #meningen #lomography-stand
vertaald door androlein

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen