Lomography's magische kraam op Photokina 2012

Ben jij een van de mensen die dit jaar helaas niet naar Photokina kan? Geen zorgen! Wij houden je op de hoogte van alles wat bij de stand van Lomography gebeurt. Want zou jij doen als je wel bij Photokina 2012 was? Je zou natuurlijk de Lomography kraam checken! Bekijk nu in ieder geval wat foto’s, zodat je er tóch een beetje bij bent.

Eindelijk is het zover. Vanaf vanmorgen 10.00 uur kan iedereen de Lomography stand bezoeken. Het is geweldig om iedereen kennis te laten maken met Lomography. De bezoekers betreden een nieuwe wereld en ontdekken daar onze mooie snufjes.

Benieuwd naar meer? We kunnen je helaas niet gelijk nog meer laten zien, maar houd ons magazine in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van alle Photokina 2012 nieuwtjes.

Ga je dit jaar de Photokina beurs nog bezoeken? Deel vooral je foto’s in een reactie op deze pagina. Als je er nog interessant fotografienieuws opdoet zijn we daar héél nieuwsgierig naar. Mail ons vooral je tips!

geschreven door ilkadj op 2012-09-20 in #nieuws #photokina #booth #stand #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #kraam #photokina-2012
vertaald door marissa

Met trots introduceren we drie nieuwe anniversary editions voor de LC-A+, de LC-Wide en de LC-A 120! Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Kies je Lomo legacy in de Online Shop of bezoek een van onze Gallery Stores.

Meer interessante artikelen