De Color X-Pro Sunset Strip; een sprocketsensatie

2012-09-18

Heb jij een camera die sprockets belicht? Dan is de Color X-Pro Sunset Strip wat voor jou! Bij deze film is het midden de film voorgekleurd en de sprockets niet. Dit zorgt voor een heel bijzonder eindresultaat. Check hier een paar vette voorbeelden.

Zie je hoe de Sunset Strip de sprockets een heel andere kleur geeft dan de rest van de film? Je krijgt er supervette foto’s door! Maar let op: het effect is alleen lomografen die van extreme X-pro resultaten houden.

geschreven door ilkadj op 2012-09-18 in #lifestyle #film #slide #sprockets #netherlands #sprocket #nederland #dutch #holland #sensation #diafilm #nld #35mm-films #x-pro-sunset-strip #sensatie
vertaald door marissa

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen