De gloednieuwe 35mm X-Pro film van Lomography - de Sunset Strip

Ben je klaar voor een uniek x-pro avontuur? Met de nieuwe Sunset Strip diafilm van Lomography knallen de kleuren keihard uit je foto’s en krijgen de sprocket gaatjes snapshots een totaal andere dimensie. Bestel de film nu in de online shop en ervaar dit nieuwe X-Pro avontuur zelf!

Ontdek een bijzondere wereld vol keiharde kleuren met de gloednieuwe 35mm diafilm van Lomography! De Lomography Sunset Strip 35mm diafilm (100 ISO) heeft een speciale emulsie die al jouw x-pro shots een vers, fris en nieuw effect geeft.

Wat maakt de Lomography Sunset Strip 35mm Slide FIlm (100 ISO) anders dan alle andere diafilms? Hij geeft al je foto’s een bruinig en blauwig tintje! Het emulsielaag in het midden van de film is anders het filmoppervlak tussen de perforatiegaatjes. Resultaat: intens kleurrijke foto’s, vooral bij gedimd licht. Hoe donkerder je omgeving is, hoe intenser de kleuren op je foto’s zullen zijn!

Houd je van extreem? Neem dan een camera die de film ook tussen de perforatiegaatjes belicht – zoals de Spinner 360° of de Sprocket Rocket. De sprocket gaatjes krijgen dan een totaal andere dimensie en je foto’s worden nóg kleurrijker!!

Bestel de film nu los of kies voor de Sunset Strip Bundel

geschreven door shhquiet op 2012-09-17 in #nieuws #35mm #slide-film #x-pro #cross-processing #lomography-sunset-strip-film
vertaald door mrmaart

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen