Doe mee aan de On the Road wedstrijd!

Win een InterRail-treinpas voor Europa voor twee personen en tien andere geweldige prijzen (waaronder ook een camera uit de gloednieuwe Maps reeks)! Op 4 oktober is de première van de film On the Road in Duitsland en daarom willen we graag jouw favoriete foto’s zien van het On the Road-avontuur van jou en je vrienden!

Kort na zijn vaders dood ontmoet Sal Paradise (Sam Riley), een ambitieuze schrijver uit New York, Dean Moriarty (Garrett Hedlund), een onweerstaanbaar charmante ex-crimineel die getrouwd is met de vrije en verleidelijke Marylou (Kristen Stewart). Sal en Dean krijgen al snel een band. In strijd tegen een burgerlijk leven, besluiten de vrienden met hun oude leven te breken en op reis te gaan. Hongerig naar vrijheid ontdekken ze de wereld en zichzelf.

De film is gebasseerd op de succesvolle roman “On the Road” van Jack Kerouac. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over een ongewone vriendschap tussen twee jonge mannen en hun avontuurlijke reis door de Verenigde Staten.

Walter Salles heeft een geweldige film over deze reis gemaakt waarin ook nog eens een paar van de beste jonge acteurs uit Hollywood spelen – Sam Riley (Control), Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Kirsten Stewart (The Twilight Saga), Kirsten Dunst (Melancholia) en nieuweling Tom Sturridge (Radio Rock Revolution).

On the Road gaat over de zoektocht naar geluk, vrijheid, liefde en het ultieme feest – dingen die je vooral met je vrienden deelt!

Foto’s via: Concorde

Op reis met Lomography en je vrienden

Wij zijn op zoek naar de beste foto’s van de reis die je met je vrienden gemaakt hebt of beelden van onvergetelijke momenten van jou en je vrienden! We bedoelen hiermee foto’s van momenten waar jullie het nog steeds urenlang over kunnen hebben. Van rare feestavonden, gezellige barbecue-avonden, de beste vakanties, foto-avonturen of alle andere bijzondere tijden die je met je vrienden beleefd hebt.

Je krijgt van ons tot 4 oktober de tijd om je vijf beste resultaten op te sturen. Onthoud vooral dat we jou en je vrienden willen zien! De tien beste inzendingen worden beloond met te gekke prijzen!

1e prijs Een InterRail-treinkaart voor Europa voor twee personen. Het zijn kaartjes voor de tweede klas en ze zijn na je vertrekdatum vijftien dagen geldig. De kaart wordt door alle nationale treinmaatschappijen van dertig Europese landen geaccepteerd en hij heeft geen houdbaarheidsdatum. Je kunt natuurlijk niet op pad zonder een camera, daarom win je ook nog eens een gloednieuwe Lomography Diana Mini Latitude en twee pakjes Lomography film. Natuurlijk hebben we ook nog wat leuke filmmerchandise verzameld. Als je de eerste prijs wint krijg je namelijk ook nog eens twee bioscoopkaartjes (alleen geldig in Duitse bioscopen), een Duitse versie van het boek On the Road, een cd met de soundtrack en de Duitse filmposter.

2e prijs De tweede reis is een reispakket bestaande uit de 'Elise' tas van Kipling, een Diana F+ Metropolis, een pakje Lomography film, twee bioscoopkaartjes (alleen geldig in Duitse bioscopen), een Duitse versie van het boek On the Road, een cd met de soundtrack en de Duitse filmposter.

3e prijs Ook de derde prijs is een vet reispakket bestaande uit de Efea tas van Kiping, een Fisheye No. 2 Voyager, een pakje Lomography film, twee
bioscoopkaartjes (alleen geldig in Duitse bioscopen), een Duitse versie van het boek On the Road, een cd met de soundtrack en de Duitse filmposter.

4e en 5e prijs Je krijgt 5 piggies voor onze online shop, twee
bioscoopkaartjes (alleen geldig in Duitse bioscopen), een Duitse versie van “het boek On the Road:”http://www.rowohlt.de/buch/Jack_Kerouac_Unterwegs.2846248.html, een cd met de soundtrack en de Duitse filmposter.

6e en 7e prijs Een cd met de soundtrack.

8e t/m 10e prijs De Duitse filmposter.

Iedere winnaar krijgt natuurlijk ook nog een mooie toevoeging voor hun LomoHome! Alle winnende foto’s zullen op de Duitse On the Road website en de bijbehorende Duitse
Facebookpagina te zien zijn.

Laat je inspireren!

Wil je meedoen aan de wedstrijd maar ben je nog geen lid van de Lomography website? Registreer je en maak deel uit van een groot internationaal gezelschap! Dan krijg je van ons als welkomstcadeautje ook nog eens 10 piggies die je voor de Online shop van Lomography kunt gebruiken.

Wedstrijddetails:

  • Film-/cameratype: analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd
  • Uploadlimiet: 5 foto’s
  • Onderwerp: De mooiste momenten van jou en je vrienden
  • Minimale foto-afmetingen: De foto’s dienen een minimaal breedte of hoogte van 768 px hebben
  • De metadata dient compleet te zijn (camera, film, locatie, drie tags etc.)
  • De deadline van de rumble is donderdag 4 oktober 2012 om 10.00 uur!
  • Let op! Stuur je foto’s in bij de Duitse pagina van deze wedstrijd!

Meer informatie over de film vind je op ontheroad-derfilm.de of op de bijbehorende Facebookpagina. De film gaat begin oktober in première. Mis hem niet!

geschreven door zonderbar op 2012-09-18 in #videos #nieuws #film #competition #rumble #on-the-road #roadtrip #netherlands #nederland #dutch #holland #oldschool #wettbewerb #freunde #gewinnen #freundschaft #fotowettbewerb #nld #wedstrijd #preise #kirsten-dunst #kinokarten #kristen-stewart #sam-riley #maps-edition #bioscoopkaartjes #interrailen
vertaald door marissa

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen