LomoLowlands Rumble

Oioioi wat was het heet dit jaar in Biddinghuizen. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Lowlands was master, zoals altijd. Wij zijn benieuwd naar jullie plaatjes en dus is het tijd voor een ode aan het leukste festival van Nederland – Lowlands!

Credits: mrmaart

Wat is de bedoeling?
We love festivals, we love Lowlands! Festivals zijn doorgaans het perfecte moment om een hele serie rollen vol te schieten, dat weten wij als geen ander. Nu zijn we ontzettend benieuwd wat jullie onlangs in Biddinghuizen aan plaatjes hebben gemaakt. Welke camera heb jij meegenomen? De Spinner? LC-A+? Of toch de La Sardina? Wij zijn benieuwd naar jullie festivalfoto’s. Deel met ons je 3 beste Lowlands snapshots en win de felbegeerde piggies. Met beste foto’s bedoelen we dan ook echt de meest hilarische plaatjes, you know the deal!

Het Piggy Point Prijzenpakket:

  • De hoofdprijswinnaar krijgt een 10 Piggies
  • De 3 runners up krijgen ieder een 5 Piggies
Credits: annekoning & mrmaart

Net als bij alle andere wedstrijden vragen we je om rekening te houden met de volgende details:

  • Selecteer grondig je allerbeste foto’s voordat je ze instuurt. 

  • Film- en cameratype: iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
  • Zorg dat al je Lowlandsfoto’s de tag ‘lowlands’ hebben, zo kunnen wij ze gemakkelijk terug vinden in ons archief!
  • Limiet: 10 foto’s per persoon
  • De deadline van de rumble is 30 oktober zodat je nog voldoende tijd hebt om je foto’s van Lowlands 2012 te ontwikkelen en in te sturen.

Succes en veel plezier Lomo-Lowlanders!

geschreven door anna-lomo op 2012-09-10 in #nieuws #festival #competition #rumble #lowlands #wedstrijd #ode

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen