De Lomography Shop is weer Online!

1

Goed nieuws mensen, de Lomography Online Shop is weer helemaal online! We moesten de shop eventjes offline zetten want we zijn bezig geweest met een nieuw design, ook moest er wat onderhoudswerk gedaan worden. Excuses voor het ongemak hierdoor: we kunnen niet wachten je gauw het nieuwe her-gelanceerde shop design te laten zien! Lees hier voor meer details en als je suggesties hebt, zet die dan vooral hier als reactie onderaan!

Credits: hodachrome

Het spijt ons heel erg lomografen die hebben geprobeerd een nieuwe Lomography camera, film of accessoire van de Online Shop te bestellen de afgelopen 24 uur. We hebben de shop offline gehaald omdat we bezig zijn met een new design, daarnaast hebben we gelijk wat onderhoudswerk verricht om jullie shop ervaring te verbeteren. Maar goed nieuws – de online shop is weer terug van weg geweest!

Heb je suggesties over wat je graag zou willen zien in de nieuwe Online Shop? Vertel het ons dan vooral door een reactie onder dit artikel te plaatsen, we horen het graag!

Nogmaals bedankt voor het begrip en we kijken er naar uit je snel weer te zien,

Het Lomography Online Shop Team

geschreven door tomas_bates op 2012-08-29 in #nieuws #shop #back #online #lomography
vertaald door anna-lomo

Een comment

  1. marissa
    marissa ·

    Instant film voor de instant wide camera! De horizon perfekt weer terug op voorraad ennn het kopje zwart/wit film naar zwart-witfilm veranderen :)

Meer interessante artikelen