Het zit in de genen

De klassieke schoonheid, Diana F+, was gevolgd door de lieve Diana Mini om aan de wereld te bewijzen dat dit kleintje genoeg stijl en functies heeft om in de voetsporen van haar grote zus te staan. De familie heeft nu nog een verassing die iedereen van jullie laat zuchten van bewondering!

Diana F+

De klassieke Diana F+ was geboren in 2007. Deze camera is een nieuwe productie versie van de klassieke Diana camera’s uit 1960. Alle originele karakteristieken van de Diana zijn intact gehouden, maar Lomography heeft daarbij de pinhole en panorama opties daar aan toegevoegd voor een nieuw, analoog Diana-experiment!

Diana Mini

De Diana Mini kwam er na de reincarnatie van de originele Diana camera, de Diana F+. Met dit stoere kleine zusje kan je 72 foot’s schieten op een 35mm film door alleen maar te klikken!

Diana Baby 110

Als je al dacht dat deze twee zusjes da bomb waren, wacht maar tot je kennis maakt met het nieuwst lid van de familie, de Diana Baby 110! Niet alleen behoort ze tot de Diana familie, ze is ook een extra toevoeging aan de Lomography 110 Camera Familie. Check deze nieuwe sexy baby!

Lomography presenteert de Diana Baby 110 , het tweede lid van de Lomography 110 Camera Familie. Makkelijk in gebruik en met een gigantische dosis creativiteit, deze baby schiet waanzinnige foto’s op de bijzondere 110 film en biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verwisselbare lenzen. Pak de 24mm lens voor mooie vierkante kiekjes of klik de 12mm lens op je baby om toffe groothoekshots te maken! Lees meer op de 110 Camera Microsite

geschreven door anna-lomo op 2012-08-23 in #lifestyle #classic #cameras #diana-f #evolution #diana-mini #analogue-cameras #gene #diana-baby-110 #diana-baby-110-selected

Meer interessante artikelen