Adam en de Diana Baby 110

Hallo Adam! Lees hier zijn speciale moment met zijn camera waarvan je helemaal soft wordt.

Hoi Adam!

First things first, vertel eens wat over jezelf. Bijvoorbeeld, welke kleuren draag je graag en wat maakt je aan het lachen?

Ik ben Adam, sommige mensen noemen me Alex – daar wordt ik helemaal gek van! Ik draag heel veel kleuren en zorg er altijd voor dat ze met elkaar vloeken. Dat maakt me aan het lachen!

Vertel ons over je avonturen met de Diana Baby 110 . Waar ben je ermee naar toe geweest, van wie en wat heb je foto’s geschoten?

Ik heb de Diana Baby 110 meegenomen door de straat van Londen, en daarna naar een trouwerij op het platteland. Een leuk contrast: van duizenden mensen die niets om elkaar geven naar familie en vrienden die van elkaar houden.

Wat was je meest trotste moment in gezelschap van deze baby?

Toen mijn kleine zoontje de camera pakte en deze in z’n mond stopte, en dat mijn dochter toen de lens schoonmaakte en een foto maakte van het gras.

Welke van de twee lenzen passen het beste bij jouw analoge levensstijl?

De groothoeklens, zodat ik heel dichtbij kan komen en me geen zorgen hoef te maken over de viewfinder.

Als je een foto zou mogen maken met de Diana Baby 110 , wie zou dat dan zijn?

Peter Dinklage, omdat hij een kleine kerel is maar een groots karakter heeft!

Lomography presenteert de Diana Baby 110 , het tweede lid van de Lomography 110 Camera Familie. Makkelijk in gebruik en met een gigantische dosis creativiteit, deze baby schiet waanzinnige foto’s op de bijzondere 110 film en biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verwisselbare lenzen. Pak de 24mm lens voor mooie vierkante kiekjes of klik de 12mm lens op je baby om toffe groothoekshots te maken! Lees meer op de 110 Camera Microsite

geschreven door webo29 op 2012-08-23 in #lifestyle #baby #tiger #110-film #diana #orca #baby-110-interview #diana-baby #110-camera-interview #diana-baby-110-selected
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen