Even voorstellen: de Diana Baby 110

Supertrots zijn we om het tweede lid van onze 110 familie aan je voor te kunnen stellen: de Diana Baby 110! Deze piepkleine camera is supermakkelijk om te gebruiken en zit bomvol creatieve mogelijkheden. Meer weten? Lees dan gauw verder!

De Diana Baby 110 mag dan wel klein zijn, maar ze is tot grootse en spannende dingen in staat!

Verwisselbare lenzen

De Diana Baby 110 is verkrijgbaar met maar liefst twee geweldige lenzen. Schiet mooi, dromerige en vierkante kiekjes met de 24mm lens of gebruik de 12mm lens voor die toffe groothoekshots!

Makkelijke meervoudige en lange belichtingen

Lekker creatief doen met de Diana Baby 110 is supersimpel! Blijf klikken om zonder enige moeite meervoudige belichtingen te maken of zet je Baby op ‘B’ voor die vette lange sluitertijd-shots.

Speciaal voor 110 film

Met deze kleine baby ben je binnen no time flink aan het experimenteren met 110 film. Het is zo makkelijk om de cassettes te verwisselen dat je geen enkel fotomoment meer hoeft te missen. Sla dus flink wat Orca 110 B&W Film en Color Tiger 110 Film in voor je op pad gaat!

PC flitsaansluiting

Hiermee kun je, met behulp van een adapter, elke type flitser die gebruikt maakt een van een hot-shoe op je Diana Baby 110 aansluiten, zoals de Colorsplash Flash of Diana F+ Flash.

Diana Baby 110 pakketten

De Diana Baby 110 is verkrijgbaar in twee leuke pakketten. Kies degene die het beste bij je past en bestel hem snel voor we door onze eerste voorraad heen zijn!
Diana Baby 110 met 24mm Lens
Diana Baby 110 +Lens Package

Alles weten over de Diana Baby 110 en de andere 110 camera’s van Lomography? Bezoek dan nu onze 110 camera microsite

geschreven door webo29 op 2012-08-23 in #nieuws #square #baby #tiger #110 #analogue-photography #diana #features #analogue-cameras #orca #baby-110-selected #diana-baby-110-selected
vertaald door anna-lomo

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen