De groothoek rumble

5

In de tweede rumble die speciaal voor het nieuwe Lomography product georganiseerd is, vragen we jullie om je beste groothoekfoto in te sturen. Wie weet win jij straks een paar heerlijke piggies die je kan uitgeven in de online shop. Lees gauw verder voor alle details!

Credits: ccwu

Hey lomografen! Zoals jullie weten komt er een gloednieuw Lomography product aan. We mogen helaas nog niet verklappen wat het precies is, maar in de tussentijd willen we de spanning graag met jullie delen. Hoe? Met deze tweede speciale fotowedstrijd. Waar zijn we naar op zoek? Jouw allerbeste groothoekfoto!

Of je hem geschoten hebt met de Lomo LC-Wide, de Horizon Kompakt, de Horizon Perfekt, de Sprocket Rocket of met de La Sardina, dat maakt ons niet uit. Zolang het maar een groothoekfoto is!

Simpel toch? Verras ons en win een paar piggies die je als kortingspunten kan gebruiken in onze Online Shop! Je kan ze misschien zelfs gebruiken als korting voor het nieuwe geheimzinnige product!

Details

 • Prijzen: 3 winnaars krijgen elk 5 Piggies.
 • Film-/cameratype: Iedere groothoek foto die niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd is.
 • Upload limiet: 1 foto
 • Minimale fotoafmetingen: Je foto moet minimaal 768px in de breedte of hoogte zijn.
 • Metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags)

geschreven door webo29 op 2012-08-20 in #nieuws #wide-angle #competition #rumble #horizon #win-piggies #la-sardina-sprocket-rocket #droomwens
vertaald door mrmaart

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

5 Comments

 1. anna-lomo
  anna-lomo ·

  Gefeliciteerd bbijlhout, schemerel en marissa, jullie winnen elk 5 piggies!

 2. marissa
  marissa ·

  @bbijlhout en @schemerel (en ikzelf) gefeliciteerd! (Ik dacht tag jullie even want zelf had ik dit ook even gemist).

 3. bbijlhout
  bbijlhout ·

  Leuk :)

 4. schemerel
  schemerel ·

  dankje ! en bedankt @marissa, ik had het idd gemist

 5. bbijlhout
  bbijlhout ·

  Ik ook, ik was zelfs al vergeten met welke foto. Ook dat kan ik niet terug vinden :(

Meer interessante artikelen