Extreme olympische close-ups

Was jij tijdens de Olympische Spelen niet van de tv weg te slaan? Je hebt vast niet álles kunnen zien. Check hier de actiemomenten die je waarschijnlijk hebt gemist. Geen zorgen, het zijn natuurlijk geen saaie fullframe shots van velden, zwembaden en gymzalen. TIME heeft geweldige close-ups van bijzondere momenten van de Spelen gemaakt.

De Amerikaanse zwemmer Ryan Lochte bijt op zijn gouden medaille. Wat hij nog meer in zijn mond heeft? Lochte is een groot fan van bling bling en draagt hier een van zijn vele grills.

TIME heeft op een interessante manier pingpongwedstrijden vastgelegd. Zijn het foto’s van pingpongen op Olympisch niveau of gaat het hier om telekinese? Kijk zelf.

Zie hier bijzondere foto’s van de Spaanse tenniser, Nicolas Almagro en Japanse badmintonner, Reiko Shiota.

Achter deze maskers en degens zitten felle, vrouwelijke schermers.

De Australische en Braziliaanse vrouwenbasketbalteams strijden om de bal.

Travis Stevens (Amerikaans) vecht ondanks zijn sportblessure met Ole Bischo (Duitser). De foto is op 31 juli 2012 gemaakt tijdens de halve finale judo mannen -81kg.

Het zou geen goede Olympische reeks zijn als er geen foto’s van de watersporten tussen zouden zitten. Check hier foto’s van het synchroonduiken, zwemmen, slalomkanoën en zeilen.

De Zuid-Afrikaanse, dubbel geamputeerde renner Oscar Pistorius bereidt zich voor op de halve finale van de 400 meter. De foto is op 5 augustus tijdens de Spelen gemaakt.

En hier zie je wat, uhh, ingewikkeld voetenwerk van judo, het vrouwenhockey en gymnastiek!

Wist je al dat gymnastiek oorspronkelijk een mannensport is?

Kleiduivenschieten, mannen. Ja! Het is echt een olympische sport.

De Zuid-Afrikaanse Kate Woods zet haar helm op ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland.

Nordine Oubaali (uit Frankrijk), links, vecht tegen de Afghaanse Ajmal Faisal in de mannen fly ronde (52kg) tijdens de bokswedstrijd bij ExCel venue op 30 juli 2012.

Wat vind jij van deze close-ups? Zijn ze sterk of juist oninteressant? Deel je mening in een reactie op deze pagina! Als je nog meer wilt zien kun je het beste door ons online magazine bladeren. Daarin vind je namelijk nog veel meer artikelen over de Olympische Spelen.

Bron: TIME.

geschreven door denisesanjose op 2012-08-21 in #nieuws #sports #digital #photography #london #netherlands #nederland #dutch #holland #olympics #fotografie #2012 #nld #digitaal #londen #olympische-spelen #sporten #os2012
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen