Genieten op Madnes 2012

Ik was de gelukkige winnaar van de “Ik ga naar Madnes en neem mee rumble”. Madnes is een heel relaxed klein surffestival op het strand van Ameland. Ik heb niks met surfen, maar dat maakt niet uit. Ik wilde er even uit zijn, lekker uitwaaien op het strand, leuke bandjes luisteren en vooral genieten. Nou, dat is gelukt!

En daar zat ik, met twee kaartjes voor Madnes2012, super tof natuurlijk, zeker omdat het mijn vakantie van deze zomer zou worden. Alleen wie ging ik meenemen, niemand kon… Gelukkig was daar mijn buurmeisje die maar al te graag mee ging.

Samen in een tentje, tussen heel veel andere kleine tentjes. We stonden heel handig naast het looppad, zodat we ’s nachts niet over de spandraden van de anderen tenten zouden vallen. De camping was direct naast het strand, twee minuten lopen en je was er al! Het festival zelf was iets verder, een minuut of zeven denk ik. Het was erg leuk om voor de eerste keer over het festival uit te kijken. Je gelooft je ogen niet, zo klein dat het was! Heel knus en gezellig. Er stond zelfs een (mini) reuzenrad.

Ik heb het weekend vooral niks gedaan. Op vrijdag kwamen we aan en het was super mooi weer. We hebben rondgelopen, wat gegeten, zonsondergang bekeken en daarna zijn we naar een aantal optredens geweest. Natuurlijk hebben we slecht geslapen, want dat hoort er ook bij, zelfs bij zo’n klein festival als Madnes.

De volgende dag was eigenlijk weer heel relaxed. Een duik in de zee, beetje zonnen, beetje lezen en over het terrein wandelen. Natuurlijk hebben we bij de LomoRoadShow-bus gehangen en gewoon heerlijk genoten van de goede sfeer en het mooie weer. Het avondeten hebben we genuttigd in het (mini) reuzenrad, waar we zo lang in konden zitten als we wilden. Naast diverse optredens hebben we een gave BMX-show gezien en zijn we creatief geweest met buttons.

Na weer een nachtje slecht slapen was het alweer zondag. Helaas een stuk kouder dan de twee dagen ervoor, door de harde wind. Toch ging ik ook nu weer een duik in de zee nemen. Onderweg kwam ik mensen tegen met winterjas en sjaal… Maar ik heb me niet laten kisten en heb heel even in het ijskoude water gebadderd. Daarna nog gedanst in de branding (de enige workshop waaraan ik heb meegedaan) en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Het was een heerlijk weekend, het leek een hele vakantie. Goede sfeer en zo fijn!
Lomography, superbedankt voor de kaartjes, ik heb genoten!

geschreven door yarah op 2012-08-15 in #places #festival #location #strand #netherlands #nederland #dutch #holland #ameland #surfen #nld #nes #madnes2012

Meer interessante artikelen