Lomography's next top photo shoot

3

Kennen jullie Fashionmilk? Wij zijn fan en hebben met ze de handen ineengeslagen voor een leuke fotowedstrijd! Iets met fashion, fotoshoots en modellen. Ben jij een fashionista? Lees dan gauw verder en win je eigen professionele fashion photo shoot!

We <3 Fashionmilk en dat is mooi ook andersom. Samen met deze fashionreporters hebben we een spannende wedstrijd voor jullie bedacht. Een wedstrijd met bijzondere prijzen!

De opdracht
Fashionfoto’s staan bekend om strakke poses van mooie modellen met bijzondere outfits op toffe locaties. Wij willen jullie uitdagen om een fraaie fashionfoto in te sturen waarbij duidelijk is dat jij oog hebt voor modefotografie. Ga los met kleurenflitsers, dubbele belichtingen, locaties en natuurlijk de aankleding. Het maakt niet uit of je nu een model fotografeert, of jezelf als model in een spiegel gebruikt – verras ons! Een vakjury kiest de vijf meest bijzondere en fashionable foto’s, en de vijf auteurs van die foto’s winnen:

 • een plekje als fotograaf/lomograaf bij de exclusieve Lomography’s next top photo shoot in samenwerking met Fashionmilk. Waarbij je met vijf professionele modellen op een bijzondere locatie in Amsterdam een dag lang mag werken aan een echte fashion photo shoot!
 • jouw eigen fashionfoto’s ontwikkeld door Dr. Lab van het LomoLab + HR scans en strakke prints
 • een workshop modefotografie door niemand minder dan top-lomograaf en fashionlover Mephisto19
 • 20 piggies om fashionable films of camera’s te bestellen in de Lomography Online Shop

De hele fashion shoot zal worden gedocumenteerd op foto en film, en nadien uitgebreid worden gefeatured op Fashionmilk en Lomography.nl.

De wedstrijdvoorwaarden

 • Film-/cameratype: analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd
 • Minimale foto-afmetingen: De foto’s moeten een breedte van minimaal 768px hebben
 • De metadata van je foto’s dient compleet te zijn (camera, film, locatie, drie tags waaronder “fashionmilk”)
 • De deadline van de rumble is 7 september 2012
 • De fotoshoot zal plaats vinden op zaterdag 22 september in Amsterdam

Let the Lomography’s next top photo shoot begin!

geschreven door mrmaart op 2012-08-05 in #nieuws #fashion #competition #amsterdam #wedstrijd #modellen #fotoshoot #fashionmilk #fashionshoot

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

3 Comments

 1. undiscovered
  undiscovered ·

  ah zo cool! jammer dat ik vanaf begin september niet meer in de benelux te vinden.

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  ah das jammer @undiscovered! Waar ga je naartoe dan? in het buitenland studeren?

 3. bloemetje
  bloemetje ·

  Ohhh wow, dit is echt mijn allergrootste droom ♥

Meer interessante artikelen