Japanse fotografen maken bizarre animaties

2012-08-08 1

Een groep hippe, Japanse fotografen maakt sinds begin dit jaar bijzondere animaties van personen en voorwerpen die rond hun eigen as draaien. De resultaten doen nog het meest aan een Japanse horrorfilm denken.

Al eerder verscheen op deze website een serie van een Japanse fotografe waarop iedere keer een zwevend meisje te zien was. Nu heb ik iets soortgelijks gevonden, al gaat het hier vooral om draaiende meisjes. De stijl van de foto’s zorgt ervoor dat ik ze maar blijf bekijken. Zijn ze niet goed gemaakt?


Je zou er bijna nachtmerries van krijgen… Gelukkig zijn de volgende foto’s al wat minder eng:Krijg je al zin om je eigen draaiende foto’s te maken? Of wil je meer van dit bijzondere project zien? Bezoek in dat geval vooral de website!

De foto’s en informatie uit dit artikel komen van http://rrrrrrrroll.tumblr.com/.

geschreven door ccchiii op 2012-08-08 in #art #lifestyle #analogue-photography #netherlands #nederland #dutch #holland #analogue-cameras #analoge-fotografie #nld #analoge-camera-s #whirling #draaiend #wervelend
vertaald door marissa

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Een comment

  1. ediblestrange
    ediblestrange ·

    Tof!

Meer interessante artikelen