Spijtige nostalgische celebrity foto's

Eric Bana met een rode gerbera voor zijn gezicht. Sarah Jessica Parker in sportkleren plus een misplaatst flesje Perrier. David Duchovny in glimmende leggings op een discobal. Christina Ricci die uit een ruimte-ei kruipt.
Hier is een verzameling van plaatsvervangende-schaamte-oproepende celebfoto’s uit de jaren 80’s en 90’s. Hopelijk hebben ze de poseer- en stylinglessen ondertussen geleerd!

Foto via BuzzFeed

Er valt niet zo veel te zeggen over deze foto’s omdat, eh… er veel te lachen valt. Probeer het maar niet te ontkennen! Diep vanbinnen lach je hardop om deze belachelijke foto’s.

Foto’s via BuzzFeed

Ze zijn niet allemaal zo verschrikkelijk, omdat sommige van de foto’s eigenlijk heel goed gemaakt zijn. Het is de slechte keuze qua kapsel, outfit, make-up, attributen, set en/of pose die in deze portretten overheerst.
Geen probleem, we hebben allemaal foto’s waar we spijt van hebben. De wijze les: neem een goede stylist in dienst!

Welke is jouw (minst) favoriete? Mijnes is duidelijk Jared Leto, topless, met een stuk plastic. Wat betekent dat überhaupt? Haha!

Zie ook “41 Regrettably Tacky Photos Of Famous People” op BuzzFeed.

geschreven door denisesanjose op 2012-07-27 in #nieuws #pink #analogue-photography #hollywood #netherlands #celebrity #nederland #dutch #holland #uma-thurman #will-smith #nld #sterren #angelina-jolie #kirsten-dunst #beroemdheid #naomi-watts #jennifer-aniston #kate-beckinsale #cameron-diaz #demi-moore #david-duchovny #eric-bana #fiona-apple #jennifer-garner #jake-gyllenhaal #jared-leto #jennifer-connelly #jim-carrey #melissa-joan-hart #julia-roberts #leonardo-dicaprio #natali-portman #nina-ricci #ryan-gosling #jessica-simpson #sarah-jessica-parker #tiffani-amber-theissen #thora-birch #sarah-michelle-gellar #sharon-stone #sandra-bullock #beroemdheden
vertaald door pinkpix

Meer interessante artikelen