Zorgt de stad voor stress? Leef je uit in het Lake District!

2012-07-28

In Londen wonen kan behoorlijk wat stress opleveren. Voeg daar dan nog een deprimerende natte zomer aan toe en de behoefte aan even weg uit alle ellende is maximaal. Ontsnap naar het noorden van het land en voel en zie de natuur! Een geweldige plek: het Lake District in het noorden van Engeland.

Credits: zipper

De Engelse zomer is deprimerend: het is hoofdzakelijk grijs. Maar afgelopen zomer ontdekte ik een plek die niet voldeed aan het ‘normale’ idee van de Britse zomer. In het Lake District kan je even helemaal je hoofd uitzetten en je loskoppelen van het stadsleven.

Je kan er kristalheldere meren vinden.

En als je durft, voel even hoe verfrissend het water is!

Credits: zipper
De meren worden gevoed door prachtige beekjes.

En als de zon ondergaat is er niks beter dan een stukje hiken naar Cat Bells.

Credits: zipper

En je enige opdracht is om te genieten van een dagje uit in de wildernis!

Credits: zipper

geschreven door zipper op 2012-07-28 in #places #mountain #nature #lake #wild #lake-district #location #netherlands #nederland #dutch #holland #meer #berg #select-type-of-location #natuur #nld #locatie #escape-from-the-city
vertaald door pinkpix

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen