De Lomography deel-en-win race!

Volgende week gaan we flink strooien met piggies! Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van die fijne varkentjes? Deel dan dit artikel via Facebook. Als het artikel meer dan 10.000 keer wordt gedeeld voor 31 juli, dan kunnen jullie volgende week nog meer piggies winnen. Meer weten over onze analoge marathon? Lees dan snel verder.

Volgende week kun je maar liefst twintig Piggy Points winnen door mee te doen aan een reeks toffe uitdagingen. En als iedereen nu even fijn dit artikel deelt, dan knallen we daar gewoon even vijf bonus piggies bovenop. BAM!

Credits: scootiepye

Deel en win

De regels zijn zo simpel dat zelfs je demente opa mee kan doen. Wat moet je doen? Deel dit artikel op Facebook (als je even naar beneden scrollt, vind je daar de knop waarmee je kunt delen) – als meer dan 10.000 mensen dit doen, kun je volgende week vijf bonus piggies verdienen tijdens onze te gekke uitdagingen. Een snel rekensommetje leert je dat je dus maar liefst vijfentwintig piggies kunt scoren in vijf dagen tijd! Okay, 10.000 lijkt natuurlijk hartstikke veel, maar als de community even meewerkt, dan kunnen ons doel zeker bereiken. Knallen dus! Zie het als een oefening voor de opdrachten die gaan volgen. ;)

Teamwork

Als we die 10.000 willen halen, dan is een goede samenwerking noodzakelijk, Trommel dus al je vrienden op om ook te delen! Worden ze meteen lid van onze community en kunnen ze delen in de winst, een win-win situatie, toch? Als ze lid worden krijgen ze natuurlijk ook tien welkomstpiggies en maken ze volgende week kans om die vijfentwintig extra piggies te cashen.

Credits: ck_berlin

Persoonlijke prestaties

We hebben ook nog een toffe bonusprijs voor één willekeurige deelnemer die op dit artikel reageert en het deelt voor de race afgelopen is. We verdubbelen het aantal Piggy Points dat hij of zij volgende week verdient – dat is dus een maximum aantal van maar liefst vijftig piggies!

Nationale trots

Als onderdeel van de uitdagingen van volgende week, geven we elke dag prijzen weg aan de landen die het beste presteren. Heb je je land nog niet toegevoegd aan je LomoHome, doe dat dan nu via je voorkeuren!

Geen idee waar al dit gebazel over piggies en piggy points over gaat? Lees dan de Piggy Point FAQ. Piggies zijn eigenlijk de eigen munteenheid van Lomography en die kun je dus uitgeven in onze online shop – 1 Piggy Point = 1 USD/GBP/EUR

Nog geen lid van onze community? Meld je dan hier aan en doe mee!

geschreven door tomas_bates op 2012-07-23 in #nieuws #competition #race #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #facebook #nld #wedstrijd #delen #share-and-win
vertaald door marije

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen