Boris was een baas bij rapper Willem de Bruin

Het was een heftige week voor Boris de Doorgeeflomo. Hij was namelijk mee met niemand minder dan Opposites-hiphopper Willem de Bruin! Bekijk hier het hele avontuur in tekst en beeld.

Credits: borisdedoorgeeflomo

Bij wie is Boris nou weer beland en hoe ziet zijn leven eruit?
Ik ben Willem de Bruin, 27 jaar en hip-hop artiest. De meeste kennen mij van The Opposites waar ik samen met Twan van Steenhoven het duo mee vorm. Mijn dagelijks leven staat in teken van muziek maken, maar ik vind het ook tof veel analoog te fotografen!

Credits: borisdedoorgeeflomo

Hoe is Boris bij jou terechtgekomen en wat was de opdracht die je kreeg?
Boris is bij mij terecht gekomen via de CREW van de Lomography Gallery Store Amsterdam. Ik was er nog nooit geweest en fietste er op een dag eens toevallig langs. Besloot even een kijkje te gaan nemen en werd toen aangesproken door het winkelteam. Boris bleek even verdwaald te zijn en al een weekje eenzaam op een nieuwe host aan het wachten, dus besloot ik hem gezellig een weekje met mij mee te nemen! Daarom heb dus ook geen opdracht gekregen, maar wel een hele leuke voor de volgende host.

Credits: borisdedoorgeeflomo

Ben je bekend met Lomography of is dit helemaal nieuw voor je?
Lomography ken ik al jaren. Zelf heb ik een aantal camera’s, waarvan maar één digitaal en natuurlijk een Lomo LC-A. Lomography is dus niet nieuw voor me!

Hoe vond je het om Boris op bezoek te hebben?
Door Boris te hosten voelde ik wel een beetje druk op m’n schouders. Met m’n eigen Lomography camera's kan ik natuurlijk schieten wat ik wil, maar deze foto’s krijgt natuurlijk iedereen te zien straks.

Op welke manier is Boris onderdeel geworden van jouw leven de afgelopen week?
De afgelopen week was mega druk met de release van de eerste single en de daarbij behorende EP. Om Boris een beetje inspiratie op te laten doen heb ik hem overal mee naar toe genomen. Kon hij mooi de leuke momentjes direct vast leggen. Dat soort momenten zijn voor mij typische Boris-momentjes. Het niet weten hoe de foto is geworden en gewoon later zien wat de resultaten zijn.

Wat vond je leuk om met Boris vast te leggen?
Deze week was ik onder andere in een grote bioscoopzaal, bezig voor een release ding. Er waren verder geen andere bezoekers in die zaal dus dat leek me een goed moment voor Boris – een foto van al die rode stoelen, en ons op de 4e rij. Ik hoop dat deze foto gelukt is en heel tof is!

Credits: borisdedoorgeeflomo

Wat vonden de mensen om je heen van Boris?
Iedereen was heel nieuwsgierig! Ik sport een aantal keren in de week dus ik heb Boris ook een keer meegenomen naar boksen. Daar kreeg ik enthousiaste reacties en wilden ze weten wie Boris was en wat hij kwam doen. Nieuw bloed in de groep is altijd goed.

Credits: borisdedoorgeeflomo

Zou je nog vaker willen experimenteren met Boris of een andere Lomography camera?
Ja ik wil zeker verder blijven experimenteren, lijkt me cool!

Waar zou je Boris nog heel graag mee naartoe willen nemen?
Op vakantie! Ik was een paar jaar geleden op vakantie in Mozambique en het bijzondere is dat de kleuren daar zo anders zijn dan hier. Europa heeft op een of andere manier hele andere kleuren dan ergens anders. Daarnaast gebeuren er constant random dingen op straat, dat heb je hier ook niet echt. Lekker snapshotten dus! Boris is daarom ideaal voor op vakantie.

Credits: borisdedoorgeeflomo

Wat is de opdracht voor de volgende host van Boris?
Ik heb even gespiekt naar de vorige opdrachten en alles was wel heel erg kuis en netjes. Daarom is mijn opdracht voor de volgende host: Boris wil naakte mensen zien – BORIS GOES NAKED!

Credits: borisdedoorgeeflomo

Bekijk hier alle foto’s die Willem met Boris heeft geschoten. Elke drie weken lees je in ons magazine uitgebreid verslag met foto’s van Boris zijn ervaringen bij diverse mensen. Ben je ongeduldig en kan je hier niet op wachten? Word dan snel vriendjes met Boris op Facebook of volg hem op Twitter.

De avonturen van Boris op een rij:

  1. Levensgenieter en menselijke sneeuwbal Omar Kbiri
  2. Nederlandse lomografe Pien van Dis
  3. Beeldgenie Lize Korpershoek a.k.a. Lizepietje
  4. Tekstwolkjes-master Kakhiel
  5. Copywriter Ilse Beekhof

Boris is natuurlijk heel stiekem gewoon een Lomo LC-A+, die wereldberoemd is geworden door zijn geweldige features: automatische belichting, uitgebreid ISO bereik en de mogelijkheid tot meervoudige en lange belichtingen. Wil jij ook je eigen Boris a.k.a. Lomo LC-A+? Bestel hem dan nu in de online shop!

geschreven door anna-lomo op 2012-07-30 in #nieuws #interview #camera #hiphop #host #amsterdam #lc-a #lomo-lc-a #boris #opposites #sef #nld #doorgeeflomo #borisdedoorgeeflomo #willemdebruin #theopposites #pfaberge #boksen

Meer interessante artikelen