De ontwerp je eigen La Sardina DIY wedstrijd!

Ook ooit gedroomd om je camera zelf om te toveren tot je eigen meesterwerk? Oh yeah baby! De gloedjenieuwe La Sardina DIY editie is helemaal wit en klaar om gecustomized te worden. Aarzel niet en regel zo snel mogelijk een La Sardina DIY camera, ga aan de slag met stiften en andere tools en doe mee met deze wedstrijd!

Kijk eens wat we hier hebben! De nieuwe La Sardina DIY editie is hagelwit en hunkert om ingekleurd te worden. Precies, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met deze wedstrijd zijn wij op zoek naar de 3 allerleukste designs.

Iedere La Sardina DIY editie komt in een pakketje met een superschattig schroevendraaiertje waarmee je de body van de camera open kan schroeven. Hiermee heb je de mogelijkheid om de hele camera van boven tot onder en van links tot rechts te customizen.

OK, aan de slag dus en pak die verfkwasten er maar bij! Glow in the dark, schoolbordverf, tattooprintjes – het is helemaal aan jou. Het designteam van Lomography doet de jurering en kiest 3 winnaars. Die krijgen 10 piggies én een gloednieuwe La Sardina DIY editie

Kommaarop met die designs, wij kunnen niet wachten! Veel plezier en succes.

Details

  • Deadline: 18 september
  • Prijs: 10 Piggy Points en een La Sardina DIY editie voor alle drie de winnaars
  • Je kan maar één ontwerp insturen
  • LET OP: stuur je foto’s in via dit Engelstalige artikel. Daar komen alle inzendingen samen.

Let op: Lomography heeft niet de intentie om de ingestuurde ontwerpen voor andere doeleinden te gebruiken of te verspreiden zonder toestemming van de ontwerper. Met het insturen van de je La Sardina DIY ontwerp kan je ons niet aansprakelijk stellen wanneer Lomography doet besluiten om een soortgelijk ontwerp te gebruiken bij een cameralancering in de nabije toekomst.

geschreven door shhquiet op 2012-07-18 in #nieuws #art #design #competition #rumble #35mm #modification #do-it-yourself #customize #wedstrijd #la-sardina #la-sardina-diy #ontwerp
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen