Even voorstellen: Lomography Antwerpen!

Lang verwacht, net gearriveerd! De smoeltjes achter de winkel in Antwerpen stellen zich even voor, read them and meet them!

Credits: karlijne

Ik ben Karlijne, 23 jaar oud en vers afgestudeerd aan een bacheloropleiding fotografie in Antwerpen. Ironisch genoeg kreeg ik een digitale opleiding en ben ik dus pas achteraf in het analoge deel geraakt!
Toen ik voor het eerst van Lomography hoorde plaatste ik meteen een eerste bestelling in de webshop. Mijn eerste Fisheye heeft vele jaren overleefd en vakanties meegemaakt. Ondertussen schakelde ik over naar o.a. de Diana Mini die beste vriendjes is geworden met mijn handtas (Use it day and night!).

Credits: karlijne

Tussen het lomowerk door schuim ik graag verschillende lokale rommelmarktjes af en ben ik een echte koffiekletser. Ik ben ook graag up-to-date met fashion en muziek; achter mijn grote mond schuilt stiekem een echt meisje!
Thuis vind je mij al snel tussen de kookpotten of haal ik plezier uit gewoon zalig niets doen!

Verder hou ik van alles met vogeltjes, mijn twee katten, True Blood, muffins en cinnamonbuns! Ik haat tenen, regen, romantische komedies en rauwe tomaten.

Credits: karlijne

Howdy Stranger!

Credits: audiosoldier

Ik ben Jurgen en dankzij Lomography ben ik al talrijke jaren verzot op analoge fotografie! Telkens als het mogelijk is ben ik foto`s aan het nemen om alle momenten zo lang mogelijk te kunnen herinneren. Of ik nu op een festival, een trouwerij, een familiefeest ben of gewoon loop te citytrippen, zul je me steeds met mijn trouwe Diana zien rondlopen!
Als ik niet in de store sta, dan kan je me altijd vinden in mijn geïmproviseerde muziekstudio of achter de draaitafels!

Credits: audiosoldier

Verder hou ik enorm van citytrippen, reclame, films (des te experimenteler, des te liever!!) en Britse comedy.

Bezoek ook zeker onze LomoHomes:
Jurgen
Karlijne
Wij staan te springen om vriendjes te worden en elkaar te volgen!

Of kom hallo zeggen in de Lomography Gallery Store Antwerpen! Natuurlijk kun je ook vriendjes met ons worden op Facebook en ons volgen op Twitter.

geschreven door karlijne op 2012-07-09 in #nieuws #antwerpen #verkoop #store #voorstellen #lgs #lomography-gallery-store

Meer interessante artikelen

 • Store Antwerpen: Workshops juni 2014

  geschreven door lgsantwerpen op 2014-05-16 in #events
  Store Antwerpen: Workshops juni 2014

  Een nieuwe maand en weer 2 schitterende workshops. Wil jij volledig klaargestoomd geraken voor de zomer, zodat Lomography geen geheimen meer heeft voor je? Schrijf je dan snel in!

 • Store Antwerpen: workshops oktober 2014

  geschreven door lgsantwerpen op 2014-09-16 in #events
  Store Antwerpen: workshops oktober 2014

  Begint de herfstblues al een beetje last te veroorzaken? Bij Lomography in Antwerpen kan je terecht voor een geweldig medicijn: analoge workshops!

 • Lomography workshops in Amsterdam: elke maand en op aanvraag!

  geschreven door anna-lomo op 2014-09-25 in #nieuws
  Lomography workshops in Amsterdam: elke maand en op aanvraag!

  Altijd al het plan gehad ooit ergens een workshop te volgen? Kom dan eens langs bij Lomography Store in Amsterdam. Onze eigen Store Manager Jos zegt altijd dat het de leukste winkel van Amsterdam is - en al hoewel hij misschien wat bevooroordeeld is geven we hem gelijk: het is er echt vaak gezellig met workshops, lomo meet-ups, af en toe een borrel of een feestje!

 • Shop Nieuws

  Diana F+ Instant Camera

  Diana F+ Instant Camera

  Maak dromerige plaatjes met de Diana F+ Instant camera. De foto's komen er direct uit en omdat er een close-up lens bijzit, is ze ideaal voor portretten!

 • Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

  geschreven door jacobs op 2014-12-19 in #nieuws
  Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

  Ben jij een echte procrastinator als het gaat om shoppen voor kerst? Misschien heb je net pas beseft dat wij de perfecte cadeaus voor jouw vrienden en familie hebben? Wat het geval ook is, wij trakteren je met onze gratis express verzending deals over de hele wereld! Afhankelijk vanuit welk land je een bestelling plaatst: bij orders boven de €150/£150/$200 kom je in aanmerking voor gratis verzending! Scroll naar beneden om de details van deze super aanbieding te bekijken.

 • Sper je ogen wijd open voor deze knappe Russar+ portretten!

  geschreven door cheeo op 2014-05-02 in #lifestyle

  De nieuwe Russar+ lens is meer dan zomaar een heruitgave van de klassieker uit de jaren '50. Deze moderne versie is net zo goed als de oude, heruitgevonden en aangepast, zodat jij nog betere beelden kan schieten met je L39/M39 mount camera! Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan snel even mee naar wat de nieuwe Russar+ allemaal in zijn mars heeft!

 • Lomography Community Cup: De finale

  geschreven door icequeenubia op 2014-07-10 in #wedstrijden
  Lomography Community Cup: De finale

  Voetbal is een big deal vandaag de dag en fans over de hele wereld wroeten voor hun favoriete teams. Om mee te doen aan dit plezier, hebben we een voetbal-gedreven laatste etappe van de Lomography Community Cup. Wint jouw team de finale? Laten we allemaal voor hen juichen in deze laatste challenge!

 • Shop Nieuws

  Een gratis Diana Mini

  Een gratis Diana Mini

  Je krijgt deze camera helemaal gratis wanneer je voor EUR 99,- aan 35mm film besteed in onze online shop. Deze actie is geldig t/m 26 maart dus wees er snel bij!

 • Mozes and the Firstborn ging op tour en nam Lomography fotorolletjes mee

  geschreven door anna-lomo op 2015-01-02 in #people #lomoamigos
  Mozes and the Firstborn ging op tour en nam Lomography fotorolletjes mee

  We gaven Mozes and the Firstborn - muzikaal talent uit Eindhoven - een La Sardina en wat fotorolletjes mee voor hun tour door Amerika maar vergaten de camera in te pakken. Niet getreurd! Ze wisten een vintage camera op de kop te tikken en schoten alsnog onze Lomography rolletjes vol. Check de resultaten en het interview van onze nieuwste Amigo's hier!

 • De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

  geschreven door wesco op 2014-11-03 in #reviews
  De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

  Mijn broer had met de Kickstarter campagne de nieuwe Petzal-lens van Lomography en Zenit aangeschaft, en in het voorjaar mocht ik hem een paar weken lenen. Lees snel door voor mijn eerste indrukken van deze portret-lens!

 • Lomography Benelux zoekt super stagiaire!

  geschreven door anna-lomo op 2014-07-27 in #nieuws
  Lomography Benelux zoekt super stagiaire!

  Het Lomography Benelux team is op zoek naar een nieuwe super stagiaire. Ben jij een ster in de Nederlandse en Engelse taal en heb je een passie voor analoge fotografie? Check dan gauw deze vacature en solliciteer!

  1
 • Shop Nieuws

  Lomo Instant Boston

  Instant fun met de nieuwe Lomo'Instant Boston camera. De foto's komen er direct uit en bij de camera krijg je 3 extra lenzen en de Lomo'Instant Splitzer.

 • Tintype celebrities - zo ziet dat eruit!

  geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-04-15 in #world #lifestyle
  Tintype celebrities - zo ziet dat eruit!

  Victoria Will fotografeerde Kevin Bacon, Robert Redford, Ethan Hawke en Ewan McGregor in een moderne studio en ontwikkelde hun foto's met behulp van een proces dat dateert uit 1851.

 • Surf Fotografie door Alex Laurel

  geschreven door Julien Matabuena op 2015-04-16 in #people #lifestyle
  Surf Fotografie door Alex Laurel

  De Franse surf-fotograaf Alex Laurel gaf onlangs een interview met onafhankelijke en internationale publicatie voor de in Berlijn gevestigde Freunde von Freunden, waarin hij sprak over zijn jeugd, het verhuizen van Anglet naar Gabon om gemakkelijk toegang te hebben tot Frankrijk's beste surf gebieden, de beste surf bestemmingen ter wereld en zelfs over zijn reis naar IJsland en Kamchatka.

  1
 • De Lomo LC-A+ in Hong Kong

  geschreven door anna-lomo op 2015-04-08 in #world #locaties
  De Lomo LC-A+ in Hong Kong

  De Lomo LC-A + is je beste vriend voor al je reizen en avonturen. Hong Kong ligt aan de zuidelijke kust van China en staat bekend als een metropool waar de Oosterse en Westerse culturen elkaar ontmoeten. Laat de LC-A + je meenemen en voel de drukte van een van de meest dichtbevolkte steden ter wereld!