Even voorstellen: Lomography Antwerpen!

Lang verwacht, net gearriveerd! De smoeltjes achter de winkel in Antwerpen stellen zich even voor, read them and meet them!

Credits: karlijne

Ik ben Karlijne, 23 jaar oud en vers afgestudeerd aan een bacheloropleiding fotografie in Antwerpen. Ironisch genoeg kreeg ik een digitale opleiding en ben ik dus pas achteraf in het analoge deel geraakt!
Toen ik voor het eerst van Lomography hoorde plaatste ik meteen een eerste bestelling in de webshop. Mijn eerste Fisheye heeft vele jaren overleefd en vakanties meegemaakt. Ondertussen schakelde ik over naar o.a. de Diana Mini die beste vriendjes is geworden met mijn handtas (Use it day and night!).

Credits: karlijne

Tussen het lomowerk door schuim ik graag verschillende lokale rommelmarktjes af en ben ik een echte koffiekletser. Ik ben ook graag up-to-date met fashion en muziek; achter mijn grote mond schuilt stiekem een echt meisje!
Thuis vind je mij al snel tussen de kookpotten of haal ik plezier uit gewoon zalig niets doen!

Verder hou ik van alles met vogeltjes, mijn twee katten, True Blood, muffins en cinnamonbuns! Ik haat tenen, regen, romantische komedies en rauwe tomaten.

Credits: karlijne

Howdy Stranger!

Credits: audiosoldier

Ik ben Jurgen en dankzij Lomography ben ik al talrijke jaren verzot op analoge fotografie! Telkens als het mogelijk is ben ik foto`s aan het nemen om alle momenten zo lang mogelijk te kunnen herinneren. Of ik nu op een festival, een trouwerij, een familiefeest ben of gewoon loop te citytrippen, zul je me steeds met mijn trouwe Diana zien rondlopen!
Als ik niet in de store sta, dan kan je me altijd vinden in mijn geïmproviseerde muziekstudio of achter de draaitafels!

Credits: audiosoldier

Verder hou ik enorm van citytrippen, reclame, films (des te experimenteler, des te liever!!) en Britse comedy.

Bezoek ook zeker onze LomoHomes:
Jurgen
Karlijne
Wij staan te springen om vriendjes te worden en elkaar te volgen!

Of kom hallo zeggen in de Lomography Gallery Store Antwerpen! Natuurlijk kun je ook vriendjes met ons worden op Facebook en ons volgen op Twitter.

geschreven door karlijne op 2012-07-09 in #nieuws #store #antwerpen #lomography-gallery-store #lgs #voorstellen #verkoop

Meer interessante artikelen