Draag je analoge trots rumble

Dit is je kans om een gloednieuwe Diana F+ of een paar fijne Piggy Points te winnen! Stuur ons je coolste foto van jou of je vrienden in je favoriete t-shirt en win!

Credits: nosov

Op dit moment weet je hoogstwaarschijnlijk al wel dat we de komende zomer feestelijke gaan inluiden met een lekkere Lomography T-Shirt uitverkoop. Twee weken lang zijn alle Lomography T-Shirts afgeprijsd naar 9.90 EURO! En als je er 4 koopt hoef je er maar 3 af te rekenen. Hoe nice is dat?

Maar er is meer! Met deze rumble dagen we je uit om de komende zomer een paar hele mooie foto’s te schieten van jou in je favoriete t-shirt. Of je vrienden, je moeder of je buurvrouw. Als je het Lomography t-shirt maar in beeld brengt. Wie weet ben jij straks de lucky winnaar en win je een gloednieuwe Diana F+. Dus verwissel die polo’s en sweaters voor een comfi en leuk nieuw Lomography T-shirt en start de shoot!

Details

  • Prijzen: 1 winnaar krijgt een Diana F+. 2 Runners up krijgen ieder 10 piggies
  • Film/Camera Type: Alles wat analoog en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd is
  • Upload limiet: 5 foto’s
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minimaal 768px in in de breedte of hoogte zijn
  • Meta data moet compleet zijn. Denk aan de camera, film, locatie & 3 tags
  • Let op: stuur je foto’s in via het Engelstalige artikel

Met de Lomography T-Shirts trek je letterlijk je analoge trots aan. Ze zijn allemaal me de hand gemaakt van 100% organisch katoen uit Egypte en hebben mileuvriendelijke prints van je favoriete Lomography camera’s.

geschreven door webo29 op 2012-07-06 in #nieuws #fashion #free #summer #piggies #competition #rumble #t-shirt #discount #win #promotion #diana-f
vertaald door mrmaart

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen