Hoe je geweldige close-ups maakt met je LC-Wide

De LC-W heeft dan wel een groothoeklens, de zoeker is echter niet zo groot. Bij deze geef ik jullie een tip om er zeker van te zijn dat je close-ups vanaf een ideale afstand worden geschoten!

Credits: zipper

De foto hierboven ziet er veel beter uit dan ik had verwacht. De bedoeling was eigenlijk dat het teken de hele foto zou vullen. In mijn zoeker zag ik ook alleen maar wit. Ik was zelfs dichter bij het object dan 40 cm, de minimale afstand voor de close-up focus van de LC-Wide.

Mijn tip is dan ook om echt heel, heel, hééééél dicht bij je onderwerp te komen! Een armlengte afstand is het maximum, als je het niet kan aanraken, ben je gewoon te ver. Dat betekent dan ook dat zelfportretten perfect zullen lukken met deze camera – of je nu in een boot, onder water op straat bent!

Credits: zipper

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal. Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

geschreven door zipper op 2012-06-26 in #gear #tutorials #camera #close-up #viewfinder #tipster #focus #lomography #dutch #quickie-tipster #nederlands #nld #lc-w
vertaald door gdc

Meer interessante artikelen