Meervoudige belichtingen met de Fisheye Baby 110

Natuurlijk kun je met je Fisheye Baby 110 meervoudige belichtingen maken! Lees hier hoe…

Meervoudige belichtingen met je Fisheye Baby 110":http://shop.lomography.com/cameras/110-cameras maken, het kan niet makkelijker. Het is zo simpel – je hebt alleen een klik of twee of zelfs drie nodig. De truc is om de cartridge niet door te spoelen. Dus maak een foto en maak daarna gewoon nog een foto. Je kunt net zoveel foto’s maken als je zelf wilt. Als je het aantal foto’s dat je in gedachten had hebt gemaakt, spoel je door naar het volgende frame. Ik zei toch dat het makkelijk was?

Kijk eens naar deze vette voorbeelden van meervoudige belichten. Ze zijn met met de Fisheye Baby 110 gemaakt:

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No. 2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb modus en je kunt er ook nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door webo29 op 2012-06-15 in #gear #tutorials #mx #110 #tipster #multiple-exposures #netherlands #fisheye #nederland #dutch #holland #nld #meervoudige-belichtingen #fisheye-baby-110 #baby-110-selected
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen