Mijn Baby en ik: Fisheye Baby 110 portretten

2012-06-15

De Fisheye Baby 110 houdt van mensen en van dichtbij! Check onze galerij vol portretten gemaakt in het nieuwe 110 formaat en mét een vissig tintje. Zwijmel lekker weg en fantaseer over de foto’s die jij met de nieuwste aanwinst van de Fisheye-familie zal gaan maken.

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No. 2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb modus en je kunt er ook nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door tomas_bates op 2012-06-15 in #lifestyle #110 #netherlands #fisheye #nederland #dutch #portret #holland #nld #portretten #portretfotografie #fisheye-baby-110 #baby-110-selected #portraits-photos #fotogalerij #portretfoto-s
vertaald door marissa

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen