Mijn Baby en ik: Fisheye Baby 110 close-ups

2012-06-17

De Fisheye baby 110 is, net zoals de andere leden van de Fisheye familie, perfect om ergens héél dichtbij mee te komen. Neem jij zoals bij de eerste gouden regel van Lomography gezegd wordt, je camera overal mee naartoe? Volg dan ook de vijfde en schiet je voorwerpen van dichtbij! Check voor inspiratie deze fotogalerij vol met close-up foto’s.

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No. 2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye-foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb-stand en je kunt er ook nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door tomas_bates op 2012-06-17 in #lifestyle #close-up #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #close-ups #dichtbij #fisheye-baby-110 #baby-110-selected #fisheye-110
vertaald door marissa

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen