Grootse zaken in kleine jasjes: technologie

Om even in de sfeer van kleine dingetjes te blijven, is dit het tweede verhaal uit de serie Grootse zaken in kleine jasjes. In de lijst een hoop technische items, maar ook onze Fisheye Baby 110 camera’s natuurlijk!

Dat hij maar 6.5 inch lang is betekent niet dat de Humanoid Robot geen trucjes kan doen en op één been kan staan! De mogelijkheden van dit mannetje zijn eindeloos.

Foto van Hammacher Schlemmer

Ook al is hij mega klein, deze projector maakt plaatjes van 40 inch!

Foto van Geeky Gadgets

Wil jij Venus kunnen zien zonder een grote telescope? Probeer dan deze mini telescope, ontworpen door MIT. Hij is ongeveer net zo groot als een zaadje van een appel.

Foto van ABC News

Over draagbare computers gesproken – deze computer is net iets groter dan een RJ45 connector. Geen idee hoe groot dat is? Nou, ongeveer 35mm x 19mm x 19mm.

Foto van picotux

Ben jij je mobiele telefoon ook altijd kwijt? Dan is deze kleine baas vast niets voor jou.

Foto van MSN News

Deze MP3 speler is net zo klein als een paar suikerklontjes! Hij heeft 4GB opslagruimte en uiteraard stereo geluid. Onvoorstelbaar!

Foto van MSN Tech and Gadgets

Hij lijkt een beetje op een insect, maar dit kleine apparaatje is eigenlijk een kleine robot. Hij is net zo dik als een menselijke haar en niet veel groter dan duimnagel. Toch kan deze robot 10.000 stappen per seconde maken!

Foto van Lussuosissimo

Zo groot als een kwartje – deze game console is misschien niet de makkelijkste om mee te spelen, maar wel de meest draagbare!

Foto van PC World

Deze cooling fan gaat je de komende zomer niet echt helpen. Je USB sticks slaan hun slaatje er wel uit.

Foto van hexus

Gelanceerd in 2008 – deze camcorder is 32.6×38.6×41 mm (1.28×1.51×1.61 in) groot en schiet 1920 × 1080i 30 fps video. Best tof als je een spion bent!

Foto van Worldwide Tech and Science

Wil jij overal TV kunnen kijken? MicroEmisive beelschermen zijn dan de perfecte gadget voor je. De TV is door het Guinness book of world records verkozen tot het kleinste beeldscherm ter wereld.

Foto van MSN Tech and Gadgets

Deze digitale camera is net zo klein als je vingertop en schiet foto’s met een resolutie van 1600 × 1200 pixels. Ja, hij kan ook filmen!

Foto van PC World

Ze zijn kleiner dan hun grote broers – de *Fisheye Baby 110 camera's* zijn onze favoriete gadgets. Schiet het hele jaar door de meest waanzinnige Fisheye foto’s met deze mega kleine gadget!

De Fisheye Baby 110 Cameras is een miniatuurversie van de Fisheye No. 2 en is speciaal ontworpen voor 110 film. Gecombineerd met de Lomography Orca B&W 100 film krijg je een perfecte vissige visie op de wereld in zwart-wit! Niet alleen dat, je kunt ook meervoudige belichtingen maken en de camera heeft een bulb-stand! Check de 110 camera microsite voor meer info!

geschreven door gabysalas op 2012-06-15 in #lifestyle #baby-110-selected #good-things-in-small-packages #110-fisheye-baby
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen