Film met bosbessensmaak: Lomography X Tungsten 64

Foto’s die met Fujifilm T64 zijn gemaakt, vind ik echt te gek. Het is dan ook heel jammer dat die film niet meer geproduceerd wordt. In Taiwan kom je hem nog zelden tegen, waardoor ik mijn laatste rolletjes liever niet gebruik.

Op een dag ontdekte ik de Lomography T64 film en ik besloot gelijk een paar rolletjes te kopen. Vanaf die dag was ik officieel fan van Lomography X Tungsten 64.

Credits: boomerang

De foto’s hebben over het algemeen meer paars/blauwe kleuren dan de foto’s die met Fujifilm T64 geschoten zijn. Je zou de film ook wel een film met bosbessensmaak kunnen noemen.

Verschillende lichtomstandigheden zorgen voor verschillende kleurtonen. Op dagen met een felle zon krijgen je foto’s een beetje roze met koffiebruine kleuren. Deze resultaten doen me erg aan Fujifilm T64 denken.

Credits: boomerang

Als je de ISO instellingen verandert, zorgt dat voor heel andere kleuren. Iedere instelling heeft zijn eigen charme!

Ik hoorde laatst van iemand dat je geweldige kleuren krijgt wanneer je de film met E6-ontwikkeling laat ontwikkelen! Dat wil ik zeker nog een keer proberen.

Ontdek een nieuw Lomography perspectief met de Lomography X Tungsten 35mm film! Je wereld zal bizarre, verbazingwekkende blauwe tonen krijgen. Door zijn lage ISO-waarde (64) is het een geweldige film om mee te experimenteren. Koop snel je eigen Lomography X Tungsten 35mm. Hij is te vinden in ons assortiment Lomography films line-up in de Online Shop. Maar niet voor lang! Lomography stopt namelijk met de productie! Dus snel snel snel! Voor het te laat is….

geschreven door boomerang op 2012-06-19 in #gear #35mm #review #tungsten #purple #t64 #netherlands #nederland #dutch #holland #blueberry #iso-64 #blauw #user-review #nld #paars #lomography-x-tungsten-64 #bosbessen
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen