Gezocht: jouw 110 film- en camerareviews!

Niet veel van ons krijgen de mogelijkheid om met zeldzame camera’s en films te fotograferen. Dit geldt ook voor de 110 formaat camera’s en fotorolletjes. Ben jij één van de gelukkigen die dit wel heeft kunnen doen? Dan is Lomography op zoek naar jouw mening!

Lomograaf explorette met haar kleine Pentax Auto 110, de kleinste spiegelreflex camera ooit geproduceerd.

Lomografen zijn altijd op zoek naar unieke en zeldzame camera’s en films om mee te experimenteren. Hierbij horen ook de 110 films en camera’s. Dit compacte formaat is een tijdje heel populair geweest maar helaas zijn ze tegenwoordig lastig te vinden.

Toch blijven we hoop houden. Er zullen vast wel wat lomografen en analoge fotografiefans zijn die 110 film en camera’s in hun bezit hebben én die daar een stukje over zouden willen schrijven. Daarnaast heeft Lomography laatst hun eigen 110 film op de markt gebracht: de Orca zwart-wit 110 film, die jullie vast uit willen proberen!

Heb jij al 110 films en/of camera’s uitgeprobeerd? Schrijf dan een stukje voor ons online magazine. Als je artikel over 110 films en/of camera’s gepubliceerd wordt, krijg je 5 extra Piggies!! We kijken uit naar jullie inzendingen!

geschreven door plasticpopsicle op 2012-06-07 in #nieuws #lomography #netherlands #callout #nederland #dutch #holland #analogue-lifestyle #user-review #nld #110-cameras #110-film-format #reviews-callout #110-camera-s #110-filmformaat
vertaald door marissa

Meer interessante artikelen