Overal en altijd - deel 1

8

Je bent misschien niet jarig en dus is er niet echt een reden om kaarsjes op taartjes uit te blazen. Maar toch gaan we jouw grote wens in vervulling brengen. Een gloednieuw Lomography product staat klaar om gelanceerd te worden! Lees gauw verder en ontdek de eerste aanwijzing van ons nieuwste kindje.

Credits: jonbrain

Jup, als je iets vraagt dan krijg je ook een antwoord. We hebben keihard gewerkt aan onze nieuwste baby en nu is hij dan eindelijk klaar. De fotoserie hier beneden bevat de eerste aanwijzing. We raden je aan om de foto’s niet van te dichtbij te bekijken. Laat je geest zijn werk doen en kijk letterlijk “door” de foto’s heen.

Credits: anarchy, corzh, iactivism, jorgesato, asya, maximum_b, ck_berlin, bravebird, bloomchen, haviz, lemmy & stanneman

En? Wat zie je? Ja precies, dat is een verrassing! Denk je nu al te weten wat dit geheime nieuwe product gaat zijn, post dan een reactie onderaan dit artikel. We zijn benieuwd!

geschreven door webo29 op 2012-06-04 in #nieuws #mystery #analogue #analogue-photography #mystery-product #launch #clues #anytime-anyplace
vertaald door mrmaart

8 Comments

 1. mrmaart
  mrmaart ·

  iets met kinderen???

 2. fleurtje
  fleurtje ·

  iets met doorkijkjes? de lucht?

 3. mrmaart
  mrmaart ·

  @roellaarschot - wat voor camera dan?

 4. mrmaart
  mrmaart ·

  warm @roellaarschot

 5. enfyulfur
  enfyulfur ·

  Ik zie een fisheye en fancy kleuren, maar ergens hoop ik toch op nieuw film :3 110 slide film ofzo :3

 6. dainy
  dainy ·

  iets met rood wit blauw en 110 film?

 7. saskiaboer
  saskiaboer ·

  110 kleurenfilm en een onderwater110camera met fisheyelens hehehe

 8. saskiaboer
  saskiaboer ·

  of nee: Lomography Travels ;)

Meer interessante artikelen