Gespot op Cannes 2012: Brad Pitt & Andrew Dominik met een Spinner 360°

De Hollywoodacteur is terug in de Lomography Hall of Fame. Hij verscheen op de rode loper van het filmfestival van Cannes met “Killing them Softly”-regisseur Andrew Dominik en een Spinner 360°. Angelina is natuurlijk helemaal niets in vergelijking met onze doldwaze babe! ;-)

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is dit niet de eerste keer dat Brad Pitt verschijnt met één van onze prachtige lomo-camera’s. In 2007 nam hij een Fisheye No. 2 mee naar een prijsuitreiking. En deze keer doet hij het weer; hij maakt een analoog statement met filmproducent Andrew Dominick, bij de première van hun film in Cannes.

Brad Pitt en de cast van “Killing Them Softly” bij Cannes 2012. Spot de Spinner! Foto’s van de Dailymail en Smoda.

Bekijk Brad Pitt in actie met de panoramische analoge camera!. Eén ding is zeker, ze hebben het hele filmfestival carnaval er helemaal opstaan, ik ben benieuwd naar de foto’s (en hopelijk delen ze ze). Als je niet op de hoogte bent met alles wat er gebeurd is op het film festival in Cannes lees dan: What You Missed At Cannes This Week.

Lees hier meer over het 65ste Cannes Film Festival, van 16 tot en met 27 mei en doe mee aan onze Lomography x MUBI LomoKino Rumbles.

geschreven door denisesanjose op 2012-05-29 in #nieuws #lomography #news #spinner-360 #cannes-film-festival #gespot #brad-pitt #cannes-2012 #andrew-dominik #killing-them-softly #65ste
vertaald door dkersbergen

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen